Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Με εντολή Τσίπρα ψάχνουν από τώρα εμβάσματα καταθετών με πολιτικές διασυνδέσεις ‚ «Μαθαίνουμε ότι κάποιοι προσπαθούν να κλείσουν εσπευσμένα τις φορολογικές τους εκκρεμότητες», δήλωσε ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς

Μπορεί να περάσει στα ψιλά, ωστόσο ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, διατύπωσε μία πολύ σοβαρή καταγγελία σε προεκλογική συνέντευξη.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε ότι παρατηρείται μία… κινητικότητα από μεγαλοκαταθέτες εξωτερικού με πολιτικές διασυνδέσεις, οι οποίοι προσπαθούν να κλείσουν όπως-όπως τις φορολογικές τους εκκρεμότητες.
«Μαθαίνουμε ότι κάποιοι προσπαθούν να κλείσουν εσπευσμένα τις υποθέσειςπου αφορούν σε πρόσωπα με υψηλές πολιτικές διασυνδέσεις. Θα επισπεύσουμε τους ελέγχους στη λίστα των εμβασμάτων του εξωτερικού, τα οποία είναι 54.000 και έχουν ελεγχθεί μόλις 700 υποθέσεις με βεβαίωση εσόδων 340 εκατ. ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι ξέρει.
Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Παππάς ανήκει στον πυρήνα της ηγετικής ομάδας του κ. Τσίπρα, ενώ όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Κουμουνδούρου τονίζουν ότι είναι αυτός που αναλαμβάνει τις δύσκολες και εμπιστευτικές αποστολές