Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Όλοι οι υποψήφιοι στην Ηλεία

ΠΑΣΟΚ
Ολοκληρώθηκε, η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Ηλείας για το ΠΑΣΟΚ. Tα τέσσερα ήδη είναι  γνωστά τα ονόματα, χθες έγινε γνωστό ότι θα συμμετάσχουν ο εκπαιδευτικός και περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, η δικηγόρος από την Ολυμπία, Μαρία Παλαιολόγου-Νικολοπούλου, και ο Χαρίλαος (Λάμπης) Σοφιανόπουλος, οικονομολόγος από την Ολυμπία, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του Γ.Ζαφειρόπουλου τον περασμένο Μάιο και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθηνών το 2012.
Έτσι η λίστα συγκροτείται ως εξής:
Αγιομυργιαννάκης Εμμανουήλ
Καραγιάννης Κωνσταντίνος
Κατρίνης Μιχαήλ
Κουτσούκος Ιωάννης
Παλαιολόγου-Νικολοπούλου Μαρία
Σοφιανόπουλος Χαρίλαος (Λάμπης)
Ψαρρού Μαγδαληνή
ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ
Ολοκλήρωσαν και στο ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στην Ηλεία. Τη θέση της Αγγελικής Πολυζωγοπούλου, η οποία ανέλαβε επιτελικό ρόλο στο οργανωτικό, πήρε η Αγγελική Ζάγκλαρη, έμπειρη στα αυτοδιοικητικά, καθώς πρωτοεξελέγη το 1982 με τον αείμνηστο δήμαρχο Πύργου Λ.Κανελλακόπουλο και ήταν υπεύθυνη χορευτικών τμημάτων του πολιτιστικού κέντρου του δήμου Πύργου επί επτά χρόνια και υποψήφια δημοτική σύμβουλος τον περασμένο Μάιο.
Οι 7 υποψήφιοι είναι οι εξής:
Δελέγκος Γιάννης, ελεύθερος επαγγελματίας και Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων
Ζάγκλαρη Αγγελική, συνταξιούχος ΟΤΕ
Ζαφειρόπουλος Αλέξανδρος, Καρδιολόγος, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος
Κράλλης Γιώργος, διαφημιστής και πρώην γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καλαμάτας
Κυριαζής Νώντας, δικηγόρος, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Πύργου το 2002
Λυμπέρης Γιάννης, γιατρός και πρώην δήμαρχος Ήλιδας
Παναγιωτόπουλος Γιώργος, εκπαιδευτικός και πρώην περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας
ΠΟΤΑΜΙ
Το ψηφοδέλτιο έχει οριστικοποιηθεί με τους πέντε υποψήφιούς. Πρόκειται για τον Βασίλη Μανδαράκη, το Γιώργο Παπανικολόπουλο, το Νίκο Κανελλόπουλο, τον Κωνσταντίνο Μάλλιαρη, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από δύο γυναίκες. Η μία είναι η οπτικός Ευγενία Παναγοπούλου και η άλλη η σύμβουλος επιχειρήσεων Γεωργία Φρεζάδου.
ΚΚΕ
Στο ΚΚΕ το ψηφοδέλτιο παρουσιάστηκε και στη χθεσινή εκδήλωση στο Θέατρο Απόλλων . Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από το Χρήστο Γιάνναρο, το Χρήστο Γιαννόπουλο.
ΑΝΕΛ
Στους Ανεξάρτητους Έλληνες, επί χάρτου  τέθηκε η προεκλογική στρατηγική του κόμματος σε χθεσινή σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής με τη συμμετοχή του υπευθύνου εκλογικού αγώνα Ν.Ηλείας αλλά και των εφτά υποψηφίων, οι οποίοι μέχρι τις εκλογές θα «οργώσουν» το νομό απ’ άκρη σ’ άκρη.
Στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκονται:
ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος, ο Απόστολος Καπνίσης, ο Κωνσταντίνος Γκογκάκης, ο Νίκος Κατσαμπέρης, ο Αθανάσιος Καραγκούνης η Χαραλαμπία Ρόρρη Κανδύλη και η Βίκυ Σπηλιοπούλου. Σήμερα θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση, με πούλμαν να αναχωρούν από τον Πύργο για την Πάτρα μεταφέροντας τον κόσμο στην ομιλία του Πάνου Καμμένου.
ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΑΡ
Τους υποψήφιους στην Ηλεία ανακοίνωσε η Δημοκρατική Αριστερά, η οποία στις επικείμενες εκλογές θα συνεργαστεί με το κόμμα «Πράσινοι – Αλληλεγγύη» του Νίκου Χρυσόγελου υπό τον τίτλο «Πράσινοι – ΔΗΜΑΡ.
Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:
Γαλανόπουλος Χρήστος,  Οφθαλμίατρος
Γεωργίου Ευφροσύνη
Λαμπρινός Σπυρίδων, Ιατρός Παθολόγος
Οικονομίδης Δημήτρης, Πολιτικός Μηχανικός
Χαρίτου Αντωνία, Παιδίατρος-νεογνολόγος-εντατικολόγος,
ΤΕΛΕΙΑ
Υποψήφιους στην Ηλεία θα έχει και το νεοσύστατο κόμμα «ΤΕΛΕΙΑ» του Απόστολου Γκλέτσου. Το ψηφοδέλτιο θα απαρτίζεται από Καρόγιαννη Κωνσταντίνο , Δημακόπουλο Νίκο, Γκούμα Παντελεήμων,  Περσιμιτζής Φώτη, Κροκυδάκη Μανώλη και τον  Καλικά Ιωάννη.
http://amaliadanews.gr/ /