Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Η 10η Ιανουαρίου 2015 είναι η ημερομηνία που θα γνωρίζουμε και επίσημα τα ονόματα όλων των υποψηφίων βουλευτών που θα καταρτίσουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Μέχρι στιγμής τα ονόματα που ακούγονται για μια θέση στα ψηφοδέλτια της 25ης Ιανουαρίου 2015, για τα κόμματα που θα συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση, για το νομό Δράμας είναι τα εξής:
ΝΔ
Στη Δράμα πλέον του βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη, αίτηση στη ΝΟΔΕ για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ κατέθεσαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Κόντος, Κωνσταντίνος Μπλούχος, Χρήστος Παπαθεοδώρου, Σταύρος Παπαδόπουλος, Θεόδωρος Αθανασιάδης, Μωυσίδης Παναγιώτης, ενώ φημολογείται ότι οι κ.κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, Σταύρος Δαϊλάκης και Κωνσταντίνος Καραβάς κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους στην Αθήνα

ΠΑΣΟΚ
Για το ΠΑΣΟΚ σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα της κ. Χαράς Κεφαλίδου, αλλά και των κ.κ. Γιάννη Ξανθόπουλου, Νίκου Τσαουσίδης, Παναγιώτη Ψαρρά και Λάζαρου Ζουρνατζή.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Για το Ποτάμι έχουμε το ενδιαφέρον των κ.κ. Κυριάκου Χαρακίδη, Κώστα Γκαρέλα, Τάσου Καρκαντζέλη, Χρήστου Μυλώση, Δημήτρη Σίγγου  και Αλέξανδρου Τσιαμπούση.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΩΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
Υποψήφιος με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου θα είναι ο βουλευτής Χρήστος Αηδόνης, όχι όμως στην εκλογική περιφέρεια της Δράμας αλλά στην Α Αττικής. Στη Δράμα υποψήφιοι θα είναι ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος  ενώ ακούγεται και το όνομα της Νούλας Παρασίδου.

ΣΥΡΙΖΑ
Στον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιοι θα είναι, πλέον του βουλευτή Χρήστου Καραγιαννίδη, οι κ.κ. Γιάννης Πάτκας, Σαμούτης Χαράλαμπος, Συμεωνίδου Σταυρούλα και Τομπαλίδης Άγγελος.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Στους Ανεξάρτητους Έλληνες υποψήφιου θα είναι ο Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης, και ο Χάρης Παπαδόπουλος, ενώ ο κ. Νίκος Σμολοκτός αποφάσισε να μην κατέβει σ’ αυτές τις εκλογές.
 ΚΚΕ
Στο ΚΚΕ υποψήφιοι μέχρι στιγμής είναι οι κ.κ. Γιώργος Μήτρου και Γιάννης Στεφανίδης
 
ΤΕΛΕΙΑ
Στην Τελεία υποψήφιοι ενδέχεται να είναι ο Πέτρος Τσολιάς, ο Ηλίας Χριστοφορίδης και ο Δημήτρης Δελημπασίδης.