Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΣΟΚ στην Ηγουμενίτσα: Τη βίασε και την παράτησε..............

ΣΟΚ στην Ηγουμενίτσα: Τη βίασε και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου
Σε φρούριο μετετράπη το δικαστικό μέγαρο – Οργή για τον 35χρονο
Συνελήφθη χθες στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας, ένας 35χρονος Αλβανός, γιατί σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Θεσπρωτίας, για βιασμό και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Συγκεκριμένα ο 35χρονος κατηγορείται για τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό 32χρονης σε περιοχή της πόλης των Φιλιατών στις 17 Μαΐου.
H 32χρονη εντοπίστηκε από διερχόμενο κάτοικο της περιοχής αιμόφυρτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων όπου και νοσηλεύεται.
Αρχικά για την υπόθεση η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός 58χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού και μετά την προανάκριση προέκυψε πως δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση.
Σύμφωνα με το epirusgate, ο 35χρονος Αλβανός θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Ανακριτή Θεσπρωτίας για να απολογηθεί για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει.



Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/452561/sok-stin-igoymenitsa-ti-viase-kai-tin-paratise-aimofyrti-sti-mesi-toy-dromoy#ixzz33BJatCwP