Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΘΡΑΚΗ

Η Θράκη και η γκάφα Δένδια

27.05.2014 | 07:23
Image

Οι εκλογές τελείωσαν και η βόμβα που έσκασε στην Θράκη με την πρωτιά του “τουρκικού” κόμματος σε Ξάνθη και Ροδόπη φαίνεται ότι δεν απασχολεί τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Ούτε κουβέντα δεν έχουμε ακούσει.

Αλλά να πουν τι; Ότι πέφτουν από τα σύννεφα; Όλοι τους έχουν κάνει εγκληματικά λάθη που μας οδήγησαν εδώ. Από τα τελευταία η απόφαση Δένδια .

Σύμφωνα με όσα γράφει το bloko.gr επικαλούμενο έμπειρους αξιωματικούς της αστυνομίας, προκύπτει ότι “το πρόβλημα αυτό καθαυτό δεν είναι τωρινό. Αντιμετωπίζονταν όμως και κάθε φορά με σχετική επιτυχία, έχοντας τα αντισταθμιστικά οφέλη από τη λειτουργία των αστυνομικών σχολών στις δύο αυτές ευαίσθητου χαρακτήρα ακριτικές περιοχές.
Στη μεν Κομοτηνή η αστυνομία τοποθετούσε στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση περίπου 3.000 δόκιμους, ενώ στην Ξάνθη άλλους 800. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργούσαν επίπλαστη μεν εικόνα του αποτελέσματος, έκρυβαν όμως το πρόβλημα και επ΄της ουσιας "μείωναν" τις αποστάσεις.
Τώρα με το κλείσιμο των αστυνομικών σχολών και τη μετατροπή τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, μάλλον πάλι καλά θα πρέπει να λέμε που ο Δένδιας και οι φωστήρες που τον περιστοιχίζουν δεν τους εκχώρησαν και ... δικαιωμα ψήφου”,γράφει.