Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Οι καραμανλικοί «αδειάζουν» τον Αντώνη Σαμαρά με κατάθεση ερώτησης για το πετρέλαιο θέρμανσης

Οι καραμανλικοί «αδειάζουν» τον Αντώνη Σαμαρά με κατάθεση ερώτησης για το πετρέλαιο θέρμανσης


“ Δύσκολες ώρες φαίνεται να περνά ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, καθώς οι λεγόμενοι καραμανλικοί βουλευτές, τον «άδειασαν», λίγες μόνο ώρες μετά την ομιλία του στην Π.Ε. της ΝΔ.  ”
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013 15:22

Δύσκολες ώρες φαίνεται να περνά ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, καθώς οι λεγόμενοι καραμανλικοί βουλευτές, τον «άδειασαν», λίγες μόνο ώρες μετά την ομιλία του στην Π.Ε. της ΝΔ.

Πιο συγκεριμένα, 53 βουλευτές της ΝΔ, κατέθεσαν ερώτηση σχετικά με το πετρέλαιο θέρμανσης, με τον Γ. Βλάχο να υπογράφει πρώτος. Αυτή η κίνηση, κρίνεται ως ιδιαίτερα συμβολικού χαρακτήρα, καθώς σημασία έχει και η στιγμή της υποβολής της συγκεριμένης ερώτησης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του κόμματος «ΝΕΑ ΜΕΡΑ», Χρήστος Ζώης, ο οποίος χαρακτήρισε ως «ιδιοτελή» την αναφορά του Αντώνη Σαμαρά στην ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο Χρήστος Ζώης, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, δήλωσε ότι «Ο κ. πρωθυπουργός μετέτρεψε τη ΝΔ σε ένα συνονθύλευμα που δικαιώνει, δυστυχώς, τις εγκληματικές πολιτικές που οδήγησαν στα Μνημόνια και ξεπλένει, από κοινού με τους κυρίους Στουρνάρα και Βενιζέλο, τις αμαρτίες του Γιώργου Παπανδρέου».