Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ αφέθηκε ελεύθερος ένας αθώος άνθρωπος έφυγε από την ζωή .

 Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσα είναι από σήμερα ελεύθερος. Η ενέργεια αυτή θέλει προσοχή γιατί κρύβει πολλούς κινδύνους .  Αφήνεται ελεύθερος ένας κατ ομολογία δολοφόνος  . Οι  αντιδράσεις θα είναι πολλές και από όλες τις ιδεολογικές πλευρές . Χωρίς όμως να τονίζεται ότι για όποια αντίδραση και να υπάρξει από  τους πολίτες ευθύνη θα φέρει η ελληνική κυβέρνηση .  
Τα ολισθήματα του ελληνικού κράτους μέσο των θεσμών που το εκπροσωπούν είναι συνεχόμενα και ανεπανόρθωτα . Ο τρόπος είναι τραγικά αδιάφορος προς το κοινό αίσθημα. Το ελληνικό κράτος μοιάζει να λειτουργεί ενάντια στο κοινό αλλά και εθνικό συμφέρων . Κάνει τα πάντα για να δημιουργεί κοινωνικές αναταραχές . ΘΑ τολμούσα να πω σκόπιμα .
Παρακολουθούμε τη συμβαίνει στην Ελλάδα με την σκληρή λιτότητα και την απόλυτη φτωχοποίηση του λαού. Ο Ελληνικός λαός δοκιμάζεται σκληρά και χωρίς οίκτο από την Ευρώπη και όποιος καθοδηγεί αυτή.
Από την στιγμή που Έλληνας πρωθυπουργός έφερε το Δ.Ν.Τ στην Ελλάδα όλα τέλειωσαν για την πατρίδα μας . Από την στιγμή που η Ευρώπη το δέχτηκε αυτό όλα τέλειωσαν για την Ε.Ε. Το ποιος ήταν ο κομιστής του Δ.Ν.Τ στην ΕΥΡΩΠΗ δεν χρειάζεται να το αναζητήσουμε είναι ο ίδιος που έφερε το ΝΑΤΟ στην Ευρώπη και βομβάρδισε την Γιουγκοσλαβία. Το ποιος ωφελήθηκε από Την Διάλυση της Γιουγκοσλαβίας δεν χρειάζεται πολύ σκέψη είναι ο ίδιος που κέρδισε από την είσοδο του Δ.Ν.Τ στην Ελλάδα .
Στην γειτονιά μας στα σύνορα της πατρίδας μας υπάρχουν εσωτερικές αναταραχές . Στα Σκόπια μεταξύ αλβανών και σλάβων .Με την Ευρώπη και την Αμερική  να κάνουν ότι περνά από το χέρι της προκειμένου να κρατήσουν το συγκεκριμένο μόρφωμα ζωντανό. ΠΟΙΟ δίπλα υπάρχει το Κόσσοβο που και αυτό θέλουν να κρατήσουν ζωντανό ΕΕ. και  Η.Π.Α. φυσικά υπάρχει το πρωτοφανές θέμα με την  Ουκρανία όπου ωμά η Ευρώπη και Αμερική συνεργάζεται με ναζιστές . Εκεί ανήκει ιδεολογικά η συγκεκριμένη κυβέρνηση .  Υπάρχει ένταση στην Τουρκία λόγο του  πολέμου στην Συρία και τις γενικότερες γεωπολιτικές αλλαγές που προκάλεσε ο πόλεμος στην Συρία . Εγκληματίες κατά τις ανθρωπότητας διέλυσαν την ΣΥΡΙΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΗ προσφύγων προς την Ελλάδα . Η Ε.Ε είναι αδιάφορη προς την Ελλάδα και το μόνο που κάνει είναι να τις έχει κλείσει τα σύνορα για να μην φύγουν οι πρόσφυγες προς την υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και όπως προείπα να την πνίγουν οικονομικά .
Μέσα λοιπόν σ αυτό το χάος που επικρατεί στα σύνορα μας αλλά και στην χώρα το ελληνικό κράτος επιλέγει την αναταραχή . Θα ήθελα πολύ να κάνω λάθος αλλά όταν αφήνεις ελεύθερο το δολοφόνο   του  Παύλου Φύσα  που εξαιτίας του άδικου χαμού του παλικαριού το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο το οδήγησε σε πολιτική δίκη με συλλήψεις βουλευτών του πολιτικού κόμματος που ανήκε ο δολοφόνος την χρυσή αυγή τότε τι μπορεί να υποθέσει ένας άνθρωπος ;;
Πολιτικές σκοπιμότητες τελικά και τίποτα άλλο .
Ένας δολοφόνος αφέθηκε ελεύθερος  ένας αθώος άνθρωπος έφυγε από την ζωή .
Ποιο είναι το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης για την δολοφονία του Παύλου Φύσα ;;
Τι να τις κάνει η οικογένεια τις αντιρατσιστικές πορείες ;; το μόνο που ήθελε ήταν δικαιοσύνη.

Κατάπτωση των θεσμών και απαξίωση του ελληνικού λαού .Καταπάτησαν τα ιερά και τα όσια .