Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Αθώοι άνθρωποι στην Γαλλία χάθηκαν για να κερδίσει το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο .

Αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η δημοκρατική απάντηση απέναντι στους δολοφόνους των αθώων Γάλλων πολιτών. Υπάρχει κάποια χώρα που κρύβετε πίσω ;;; Αν υπάρχει να ονομαστεί και να   από δοκιμαστή από όλους . Με τι ιδεολογικό προσανατολισμό θα πάει βομβαρδίσει  η Γαλλία και θα πρέπει να ονομάσει ποιον θα πολεμήσει . Εμείς εδώ στην ελλαδα πως πρέπει ν αντιμετωπίσουμε  με αυτό το γεγονός.

Ποια είναι η χώρα που γεννά την αποσταθεροποίηση στην Μ. Ανατολή;;;;;;;

Αν λοιπόν θέλουμε να κάνουμε ένα σύντομο υπολογισμό , τότε θα πρέπει να πούμε ξεκάθαρα αν αυτοί οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν στην Γαλλία είχαν ως δολοφόνους το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της Μ. Ανατολής αν συμφωνήσουμε σ αυτό τότε όλοι πρέπει να εναντιωθούμε σ ένα πόλεμο .

Αν η Ευρώπη τολμάει  ας μας πει δημόσια ποιο είναι το κράτος.... ΤΟ Αφγανιστάν και το ιρακ δεν υπάρχουν ..... Είναι η ΣΥΡΙΑ ο εχθρός ;;; H Ρωσία;;;

Ο εχθρός είναι οι πόρνες χώρες που διαλύουν Εθνοι χώρες πολιτισμούς στο όνομα του χρήματος του χρυσού του διαμαντιού του πετρελαίου και του φυσικού αερίου .

Το εμπάργκο στην Ρωσία πρέπει να σταματήσει γιατί δεν ξέρουμε το λόγο που υπάρχει.

Η Ευρώπη θα πρέπει να μας πει ποιος είναι ο εχθρός ξεκάθαρα αλλιώς θα λειτουργήσει με ναζιστικά αντανακλαστικά.  Τα διαβατήρια των δολοφόνων ήταν ευρωπαϊκά . Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε .

Η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι την διανομή των προσφύγων στην Ευρώπη την κάνει η τουρκια .
Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε και να δουλέψουμε ώστε κάποια στιγμή να Σταματήσουμε να  αφήνουμε ασύδοτη αυτή την χώρα .

Εύχομαι ο θεός να αναπαύσει τις ψυχές των αθώων ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα .