Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ελληνική αντιπολίτευση ώρα μηδέν .

Τούτη την ώρα  θεωρώ ότι η αντιπολίτευση πρέπει να δηλώσει ότι οι θεσμοί οδήγησαν σε ασφυξία την ελληνική κυβέρνηση. Να δηλώσει ότι πραγματικά ο ελληνικός λαός βιώνει την φρίκη από το 2010 μέχρι και σήμερα.  Να μιλήσει  ξεκάθαρα. Δεν είναι αντιπολίτευση όταν αναπαράγει τα λόγια που οι δανειστές πετούν στα διάφορα  ευρωπαϊκά κανάλια.

Η ελληνική αντιπολίτευση πρέπει να έχει άποψη έχει ιστορική ευθύνη.

Πόσο εμπιστοσύνη μπορώ  να έχω ως πολίτης όταν βλέπω την αντιπολίτευση να έχει την ίδια άποψη   με την πρόεδρο της Γερμανιας . Θέλω να πω ότι η πρόεδρος της Γερμανίας ενδιαφέρετε για το γερμανικό λαό.

Όλοι θυμόμαστε τον Παπανδρέου να κάνει ωμή παρεμβαίνει στις εκλογές δημοτικές και περιφερειακές του 2010 . Τότε μας είπαν πάλι οι Ευρωπαίοι ότι αν δεν ψηφίζουμε τα κόμματα που ψήφισαν την είσοδο   στο Δ.Ν.Τ  η ελλαδα θα έχει βγει από το ευρώ . ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ;;;;;


Θέλω να πω ότι δεν φοβάμαι την δημοκρατία  .

Φοβάμαι τους εχθρούς της Δημοκρατίας .

Η Βουλή των ελληνων πρέπει να καταλάβει ότι απομακρύνθηκε απο τον ΛΑΟ. Ότι ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη από αλήθεια . Αλλά αλήθεια όχι δάκρυα και χαζές πολιτικές μπούρδες .

Θέλω πριν ψηφίσω να ακούσω από την πρώην κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ότι αν είχαν βγει αυτοί στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η ελλαδα θα ήταν τώρα η ελλαδα  σε τροχιά ανάπτυξης. Η απάντηση θα έχει στοιχεία  και αποδείξεις.
Ενώπιον του ελληνικού λαού να μιλήσει ότι στην διάρκεια της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  με τους δανειστές βοήθησε με όλα τα μέσα του θεσμικού της ρόλου την κυβέρνηση.
Πάλι με στοιχεία.

Το ποιο ξεκάθαρο όμως ,ώστε να αποφύγει η ελλαδα ανόητους διχασμούς είναι να δώσει  σαφή απάντηση Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ..... Οδηγήθηκε η ελληνική κυβέρνηση σε ασφυξία  ΝΑΙ Η ΟΧΙ  

Είναι πολύ σοβαρό να το απαντήσουν αυτό το ερώτημα το οποίο προσωπικά πιστεύω ότι θα οδηγήσει σε εθνική κυβέρνηση συνεργασίας  εάν χρειαστεί.


Πρέπει να δεχθεί η σημερινή αντιπολίτευση τον εξευτελισμό που δέχθηκε τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η Ανεξάρτητοι Έλληνες . Ο ΣΟΥΛΤΣ ειρθε στην Ελλαδα όταν εκλέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και αρνήθηκε να δει τον πρόεδρο των ανεξάρτητων Ελληνων. Κανένας από την αντιπολίτευση δεν αντέδρασε μπροστά σ αυτή την βαρύτατη προσβολή.