Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Π. Καμμένος: Ο λαός να βάλει στο αρχείο κυβέρνηση και παρακράτος

Τριτοκοσμική και προκλητική χαρακτήρισε ο Π. Καμμένος την απόφαση να μπει στο αρχείο η υπόθεση Χαϊκάλη. "Ο ελληνικός λαός πρέπει να βάλει στο αρχείο και την κυβέρνηση και το παρακράτος, είναι ένα καθεστώς που ζέχνει και βρωμάει" δήλωσε στο Κόκκινο 105.5, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Σχετικά με τον καταιγισμό τροπολογικών τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή, ο Π. Καμμένος τόνισε ότι επιδιώκουν να εκλέξουν ΠτΔ για να παρατείνουν τη ζωή της κυβέρνησης, για να υπογράψει 2 μνημόνια, ένα με το ΔΝΤ κι ένα με την ΕΚΤ.
"Μιλάμε για Μεσαίωνα, αν παραταθεί ο βίος της κυβέρνησης. Θα κερδίσουν το κλείσιμο στις μπίζνες που έχουν στρώσει όπως το λιμάνι του Πειραιά, το Ελληνικό, τον Αστέρα, τα ελληνικά αεροδρόμια" είπε, και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θέλει να σταθεί για να ξεπουλήσει τα πάντα.
"Είδαμε να τάζει υπουργικούς θώκους ο πρωθυπουργός, στους βουλευτές, για την ψήφο τους, Αυτά είναι κατρακύλα" υπογράμμισε.
Επεσήμανε, δε, την ανάγκη προσφυγής στη λαϊκή εντολή, και κάλεσε τον ελληνικό λαό να μη φοβηθεί από τα σενάρια τρόμου για την επόμενη ημέρα.
Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε συμμορία το περιβάλλον του πρωθυπουργού: "Αυτοί οι τύποι οι Φαήλοι, οι νεοναζιστές, οι Πλεύρηδες, οι Βορίδηδες, ο Γεωργιάδης διαφημιστής ναζιστικών βιβλίων , τι σχέση είχαν με τη ΝΔ του Καραμανλή... όπως τι σχέση έχει με τον Ανδρέα Παπανδρέου ο Βενιζέλος" είπε χαρακτηριστικά.

http://www.avgi.gr/article/5164602/p-kammenos-o-laos-na-balei-sto-arxeio-kubernisi-kai-parakratos