Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Σκόρπιες σκέψεις σε εποχή πολιτικής αστάθειας









Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι η χώρα μας δεν κυβερνιέται από αυτούς που έδωσε εντολή ο Ελληνικός λαός και αυτό όποιος δεν το πιστεύει ας αλλάξει πλευρό και ας συνεχίσει τον ύπνο του.


Όμως αφού δεν δίνουν λογαριασμό στο ελληνικό λαό αφού αδιαφορούν για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας αλλά και για τα εσωτερικά συμφέροντα της πατρίδας μας τότε γιατί να συνεχίσουν να κυβερνούν .

Ασφαλώς η απάντηση είναι ίδια και ποιος να κυβέρνηση;

Μη νοιάζεστε για αυτό απλά θέλουμε εκλογές η ένα δημοψήφισμα .

Προσωπικά η αίσθηση που παρουσιάζετε από συντεχνίες δημοσιογράφων αλλά και πολιτικών που ανάξια φέρουν τον τίτλο βουλευτής ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι σωτήρας της πατρίδας και προσπαθεί να σώσει την Ελλάδα είναι όχι μόνο αισχρή αλλά και ασεβής.

Πως ένας πρωθυπουργός θεωρείτε αξιόπιστος όταν έβαλε την χώρα σε ένα εφιάλτη Δ.Ν.Τ με μια ψηφοφορία στην βουλή και με ένα αριθμό βουλευτών που πίστεψαν το «μεσσία» που αν ήταν εκλογές για πρόεδρο της δημοκρατίας απλά δεν θα έβγαινε και απλά θα υπήρχε επανάληψη .

Το ελληνικό σύνταγμα είναι σοφό αλλά προφανώς είναι σοφότεροι αυτοί που το παραβιάζουν .

Αλλά και εκείνοι που ξέρουν ότι παραβιάζετε και δεν παρατιόνται απλά κάθονται και φωνάζουν λόγια παχιά και ανούσια .Αυτοί οι πολιτικοί που είναι στην βουλή και δεν ψήφισαν για την ένταξη της χώρας στον εφιάλτη είναι πολιτικά υπεύθυνοι για τι έπρεπε να παραιτηθούν και δεν το έκαναν .

Νομίζω ότι σε τέτοιες στιγμές η παραίτηση έχει μια πολιτική αξία ιδίως όταν ο επόμενος επιλαχών δεν αναλαμβάνει δίνοντας το στίγμα ελληνικής πολιτικής άπνοιας .

Το κουμμουνιστικό κόμμα όσο και ο σύριζα φέρουν εύθηνη γιατί δεν μίλησαν αλλά λάλησαν.

Οι οικολόγοι οι πράσινοι με καθαρά ανθελληνική διάθεση δεν το έκρυψαν άλλωστε θεωρούν ότι μεγαλύτερη αξία έχει ο διεθνισμός παρά η πατρίδα.

Η ΝΔ φέρει εύθηνη γιατί δεν έφερε στην βουλή το θέμα της κατασκοπείας εις βάρος της Ελλάδος.



Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι τα πράγματα κυλούν γρήγορα … στην Ελλάδα όλα ξεπουλιούνται για το καλό των ελλήνων.

Είναι τέτοια ξευτίλα τους που αφού αδιαφορούν για την Θράκη ,το αιγαίο ,αφού όποιον διαφωνεί τον λένε ότι δεν σέβεται το κοινωνικό σύνολο εκτός και αν εξαγοραστεί πάνε να πουλήσουν την ΔΕΗ ΚΑΙ Πιθανών και το νερό σε επιχειρηματίες και αυτό θα έχει όφελος για λίγους .

Δεν θα έχεις να πληρώσεις θα σου το κόβουν στεγνά και απάνθρωπα.

Αφήνουν υποψίες ότι η Θράκη αμφισβητείτε ότι είναι ξέφραγο αμπέλι τα δε μέσα με το αζημίωτο φυσικά δεν κάνουν αναφορά στο θέμα …

Γιατί γράφω αζημίωτο απλά γιατί περίμενα από το σωτήρα να στείλει το σδοε σε μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα αλλά και τηλεοπτικά.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανήκει σε αυτούς τους σωτήρες που έχουν ανάγκη τα μέσα ενημέρωσης δεν μπορεί χωρίς αυτά είναι ανίσχυρος.