Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ο Αντρέας Παπανδρέου

Απίστευτα ακριβά τα εισιτήρια των ακτοπλοϊκών γραμμών για τα νησιά στο Αίγιο. Την ίδια ώρα που όλοι κάνουν περικοπές και εκπτώσεις κάποιοι νομίζουν ότι είναι στο απυρόβλητο.


Οι έλληνες φέτος δεν θα κάνουν διακοπές καθώς τόσο οι μειώσεις μισθών δώρου άδειας αλλά και οι αυξήσεις σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης τον κάνουν να είναι προσεκτικός στις κινήσεις καθώς το δ.ν.τ ζητά συνεχεία και η ………..

Είναι μια δύσκολη εποχή και ο Αύγουστος είναι το κρύος λόγο έλλειψης οραμάτων και ελπίδας.

Όσον αφορά τώρα το θέμα με τους οδηγούς φορτηγών θεωρώ ότι σκόπιμα το άνοιξε η κυβέρνηση τώρα…… για να φάνει ότι τα άδεια ελληνικά νησιά που είναι φέτος δεν οφείλονται στην φτώχια των ελλήνων αλλά στην έλλειψη βενζίνης .

Παρόλη την προσπάθεια των μέσων ενημέρωσης να ισοπεδώσουν την επαγγελματική αυτή ομάδα συνάνθρωπων μας δεν μπορεί να τα καταφέρει αντίθετα δημιουργεί θλίψη για το κατάντια της έννοιας του όρου δημοσιογραφίας ….



Εκείνο που δεν περίμενα να δω από τον Γιώργο Παπανδρέου ήταν η υπογραφή για επιστράτευση και επίταξη οδηγών και αυτοκίνητων.



Τώρα πλέον είναι φανερό ότι έλληνες εκτός από φτώχια που βιώνουν δεν έχουν ηγέτη και ότι πράγματι η χώρα τέλη υπό ξένη κατοχή.





Για να δώσω ένα παράδειγμα ….θυμάστε τις εποχές που οι αγρότες έκλειναν τους δρόμους και έβγαινε στην τηλεόραση ο συχωρεμένος ο Αντρέας Παπανδρέου και μόλις τέλειωνε την ομιλία τα τρακτέρ έφευγαν;