Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Η Διεθνής Αμνηστεία δεν καταδίκασε την Τουρκία - Την συγκάλυψε

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ

Η έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας, που κατήγγειλε ότι η Τουρκία παραβιάζει κατάφωρα το διεθνές δίκαιο στέλνοντας σύρους πρόσφυγες πίσω στην εμπόλεμη χώρα τους, μπορεί να παρουσιάζεται ως «κόλαφος κατά της Τουρκίας», συγκαλύπτει όμως την κτηνώδη σκοπιμότητα της Τουρκίας.
Το προηγούμενο διάστημα λοιπόν, η Τουρκία δεχόταν πρόσφυγες, όταν προέλαυναν οι δυνάμεις των ισλαμοφασιστών της ISIS και των «ανταρτών». Των δυνάμεων που στηρίζονται από την ίδια την Τουρκία δηλαδή. Η Τουρκία λοιπόν δεχόταν τους πρόσφυγες που η ίδια δημιουργούσε, για προφανείς λόγους, από τους οποίους 18,000 προσφυγόπουλα τουλάχιστον, κομματιάστηκαν για όργανα από το τουρκικό παρακράτος. Έτσι εκκένωσε τις περιοχές που ήλεγχαν οι ισλαμοφασίστες βοηθώντας τους να λειτουργούν χωρίς αντίσταση. Τακτική που θυμίζει τις τουρκικές γενοκτονίες όπου οι τσέτες κατέσφαζαν και όσοι γλίτωναν κατέληγαν στα στρατόπεδα των ταγμάτων εργασίας, εκκενώνοντας έτσι τις πατρογονικές τους εστίες.
Τις τελευταίες εβδομάδες η Τουρκία – όπως ορθά γράφει η έκθεση – έχει σφραγίσει τα σύνορα απαγορεύοντας στους πρόσφυγες να εισέλθουν ακόμα και δια της βίας. Ποιοί ειναι όμως στα αλήθεια αυτοί οι πρόσφυγες;
Μα φυσικά Σουνίτες ή τουρκμένοι, φιλικοί προς την Τουρκία πληθυσμοί, οι οποίοι συνεργάζοντο με τους ισλαμοφασίστες και εγκαταλείπουν τώρα τις εστίες τους λόγω της προέλασης του Συριακού και κουρδικού στρατού με την υποστήριξη του Ρωσικού στρατού και των σιιτικών πολιτοφυλακών!
Εάν αυτοί εγκαταλείψουν, τότε η Τουρκία χάνει οποιοδήποτε έρεισμα στην Συρία εν όψει μαλιστα των ειρηνευτικών συνομιλιών. Εκβιάζει λοιπον με αυτόν τον τρόπο τους «δικούς της» να μείνουν εντός Συρίας ώστε να συνεχίσει να έχει λόγο η τουρκική εισβολή.
Όπως τα πολυβόλα του Κεμάλ θέριζαν τους Τούρκους που υποχωρούσαν εμπρός στην προέλαση του Ελληνικού στρατού.
Η Διεθνής Αμνηστεία λοιπόν αποκρύπτει τον λόγο της τουρκικής θηριωδίας, που αποτελεί και την πραγματική θηριωδία, προκειμενου να μην αποκαλύψει και τις τεράστιες ευθύνες της: Αποσιωπούσε επί χρόνια την εισβολή των τουρκικών – σαουδικών – καταριανων δυνάμεων και την σφαγή που προξένησαν ρίχνοντας τις ευθύνες στο «καθεστως Άσαντ».

olympia