Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Η Ονειρούπολη διαφημίζει το Σπήλαιο Αλιστράτης Σερρών πριν από το Σπήλαιο Αγγίτη της Δράμας!

 Διαφημιστικό φυλλάδιο του Δήμου Δράμας και της ΔΕΚΠΟΤΑ για την Ονειρούπολη Δράμας, προβάλλει το Σπήλαιο Αλιστράτης πριν από το Σπήλαιο πηγών ποταμού Αγγίτη "Μααράς"!!!

Χιλιομετρικά μπορεί το Σπήλαιο Αλιστράτης να βρίσκεται πιο κοντά στη Δράμα, από ότι στις Σέρρες, αλλά ακόμα και με τις σαρωτικές αλλαγές του "Καλλικράτη", παραμένει εκτός Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, ακόμη και εκτός Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Το μοναδικό αξιοποιημένο και επισκέψιμο σπήλαιο στη Δράμα είναι το Σπήλαιο πηγών Αγγίτη "Μααράς" στον Δήμο Προσοτσάνης. 

Αναμφισβήτητα η Ονειρούπολη είναι το μεγαλύτερο τουριστικό προϊόν της Δράμας, έχοντας ενισχύσει το ντόπιο τουριστικό προϊόν όλης της περιοχής. Ως τέτοιο λοιπόν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε και να το αξιοποιούμε σωστά, πρωτίστως για το Νομό μας, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο. 

Είναι απόλυτα θεμιτό στην προσπάθειά μας να κάνουμε περισσότερο ελκυστικό το τουριστικό προιόν μας, να προβάλλουμε και κοντινούς εναλλακτικούς προορισμούς, όχι όμως δίνοντας προτεραιότητα σε προορισμούς εκτός νομού, ενώ υπάρχουν το ίδιο αξιόλογοι τουριστικοί προορισμοί μέσα στο νομό μας. Αναρωτιόμαστε, τι σκεφτόταν ο εμπνευστής του συγκεκριμένου φυλλαδίου! 

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι, σήμερα Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015, οι επισκέπτες που πραγματοποίησαν ξενάγηση στο Σπήλαιο πηγών Αγγίτη "Μααράς", ξεπέρασαν τους 330, κυρίως χάρη στην αύξηση της τουριστικής κίνησης λόγω της Ονειρούπολης. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ



Το φυλλάδιο το βρήκαμε σήμερα Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015, στο Σπιτάκι Νέων Τεχνολογιών της Ονειρούπολης. 

http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=24063:h-oneiroypolh-diafhmizei-to-sphlaio-alistraths-serron-prin-apo-to-sphlaio-aggith-ths-dramas&Itemid=177