Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του Απόστολου Τζιτζικώστα από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του Απόστολου Τζιτζικώστα από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Είναι εντελώς προσχηματικό αυτό που ζητάει ο κ. Μεϊμαράκης. Η περιφέρεια δεν εχει καμια σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ και το φιάσκο που έγινε, αναφέρουν συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα, με αφορμή τις δηλώσεις του Β. Μεϊμαράκη, που ζήτησε από τους συνυποψηφίους του να παραιτηθούν από θέσεις ευθύνης.

Ο κ. Μεϊμαράκης σύρθηκε στην παραίτηση μετά το φιάσκο και τις ευθύνες που του καταλογίζει και ο κόσμος της ΝΔ. - Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν ζήτησε την παραίτησή του στην προεκλογική περίοδο. Τη ζητά όμως τώρα μετά το φιάσκο γιατί εχει πολιτικές ευθύνες, αναφέρουν και προσθέτουν: 

Οι θέσεις που κατέχουν και οι τρεις ειναι κομματικές και μάλιστα είναι διορισμένοι. Επομένως ορθώς παραιτούνται. Δεν τίθεται θέμα παραίτησης του Απόστολου Τζιτζικώστα. Η θέση του στην περιφέρεια δεν είναι κομματική και το κυριότερο είναι εκλεγμένος.
http://www.e-typos.com/gr/i-koursa-diadohis-tis-neas-dimokratias/arthro/157774/den-uparhei-thema-paraitisis-tou-apostolou-tzitzikosta-apo-ti-thesi-tou-perifereiarhi-kedrikis-makedonias/