Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Τραγικός θάνατος για 45χρονο άστεγο από την Κρυόβρυση Ολυμπίας στην Πάτρα

Με τον πιο τραγικό τρόπο αναδείχθηκε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας που δεν έχουν στέγη καθημερινά και περιφέρονται για να βρουν μια γωνιά να ζεσταθούν.
Κάπως έτσι, στην προσπάθειά του να βρει έναν ζεστό χώρο για να νιώσει λίγο καλύτερα, έχασε τη ζωή του ένας 45χρονος στον χώρο όπου στεγάζεται ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου«Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ο οποίος καταγόταν από την Κρυόβρυση της Αρχαίας Ολυμπίας.
Ο 45χρονος, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φέρεται να έπεσε με σφοδρότητα στο πάτωμα σε και να χτύπησε στη γωνία του τοίχου με το μέτωπο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας πιθανότατα υπέστη κάποιου είδους κρίση (είχε ιστορικό επιληψίας), με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο και να πέσει.
Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα  με τις ίδιες πληροφορίες, έβρισκε προσωρινή στέγη σε υπόγειο πίσω από τον χώρο του αξονικού τομογράφου και κοιμόταν εκεί συχνά πυκνά.

Π.Φωτ.

http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/peloponnisos/tragikos-thanatos-gia-45hrono-astego-apo-tin-kryovrysi-olympias-stin