Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ο άφθαρτος .


Η ελληνική κοινωνία όπως και κάθε χώρα θέλει να έχει αξιωματική αντιπολίτευση. Το επιβάλει η Δημοκρατία.
Πριν λίγες μέρες ο ελληνικός λαός μέσο εκλογών επέλεξε κυβέρνηση έχοντας υπόψη του ότι Η Ν.Δ. όπως και το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να σταθούν πλέων σε  κυβερνητικές θέσεις.
Δυστυχώς τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο η Ν.Δ δεν κατάλαβαν τι έγινε στις 25 Ιανουαρίου 2015.
Ο ελληνικός λαός είχε ανάγκη να  νιώσει  ουσιαστική αλλαγή προσώπων και όχι ιδεών όπως δυστυχώς αποδείχθηκε .
Στο δημοψήφισμα το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο ΟΧΙ . Ο ελληνικός λαός ζήτησε αλλαγή σε όλα και το κυριότερο Ηγέτη που όχι μόνο θα διαπραγματευτή αλλά θα σηκώσει την υπόληψη της χώρας εκεί που ανήκει , ψηλά.
Δυστυχώς το μήνυμα του ελληνικού λαού δεν το έλαβε υπόψιν του, ο τότε πρωθυπουργός αλλά ούτε η αντιπολίτευση
Δεν κατάλαβε κανένας ότι η ελληνική κοινωνία βρίσκονταν σε κάποια αναταραχή. Απροσδιόριστη αλλά σημαντική . Στην συνέχεια είχαμε διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ λόγο αλλαγής πολιτικών και ιδεολογικών θέσεων.
Οι εκλογές ήταν θέμα χρόνου.
Το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να μπει στην βουλή συνεργάζεται με την ΔΗΜΑΡ ενώ δεν κατεβαίνει στις εκλογές το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.
Η Ν.Δ κατεβαίνει στις εκλογές με προσωρινό πρόεδρο Αφού ο Ο πρόεδρος της ο εκλεγμένος Αντώνης Σαμαράς παραιτήθηκε μετά την συντριβή που υπέστη το κόμμα του στο δημοψήφισμα.
Γιατί ένα κόμμα εξουσίας δεν είχε πάει  σε αλλαγή αρχηγού μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015;;;
ΑΠΛΑ γιατί ήξεραν τι θα γίνει στην ελλαδα  και κανένας δεν ήθελε να καεί πολιτικά σε μια χαμένη περίοδο για την Ν.Δ. Αυτός ήταν ο λόγος που έμεινε Ο σαμαράς αρχηγός μέχρι το Δημοψήφισμα.
Γιατί λοιπόν Η Ν.Δ δεν πήγε σε  εσωτερικές εκλογές  τον Ιανουάριο του 2015 μετά τις εκλογές ενώ τώρα μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 πάει;;;;
Προφανώς γνωρίζει ότι τώρα οι συνθήκες είναι ποιο ευνοϊκές για ένα καινούργιο αρχηγό.

Αν πιστεύουν ότι μόνο Μητσοτάκης κέρδισε σε εκλογές τον ανδρεα Παπανδρέου τότε λυπάμαι  που θα το πω αλλά είναι για κλάματα .  Θα τους δώσω λοιπόν και εγώ μια απάντηση.... μετά από κυβέρνηση Μητσοτάκη πόσα χρόνια έκανε η Ν.Δ να δει εξουσία;;;
Πόσο εμπιστοσύνη μπορεί να έχει στην ντορα Μπακογιανη ο ελληνικός λαός όταν παράτησε την δημαρχεία των Αθηναίων για να γίνει υπουργός εξωτερικών στην κυβέρνηση Καραμανλη.
Η Ν.Δ χρειάζεται σοβαρό συνέδριο σχεδόν ιδρυτικό αλλά με αλλά με καινούργια άτομα χωρίς πολιτικό παρελθόν. Το δημοψήφισμα έκαψε όλα τα μεγάλα ονόματα .
Η Ν.Δ ΠΡΕΠΕΙ να ξεκαθαρίσει γιατί έχασε στο δημοψήφισμα και μετά θα βρει το δρόμο της .
Ας θυμηθούν την εκστρατεία  των υποψηφίων αρχηγών και ας δουν τη απήχηση είχε;;
Παρακαλώ τον αναγνώστη να ψάξει στα αρχεία να δει , θα γελάσει πάρα πολύ .
Τέλος η Ν.Δ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι εννοεί όταν λέει ότι   είναι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη γιατί εγώ θεωρό ότι είναι ένα μεγάλο δεξιό πλυντήριο.