Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ.

Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές είναι μια παράξενη επιλογή που δυστυχώς δεν  απολογήθηκε στο ελληνικό λαό.Θέλω να καταγράφει ότι δεν μπορούσε να διαγράψει τους βουλευτές που δεν ψηφίσαν το μνημόνιο για τον απλούστατο λόγο  ότι οι τελευταίοι δεν πήγαν κόντρα στο κόμμα άλλα στην επιλογή της κυβέρνησης μετά την συντριβή που υπέστη από την κατά τα άλλα αδερφή ευρωπαϊκή ένωση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να θέσει κομματική πειθαρχεία γιατί δεν είχε ούτε πολιτικό  ούτε ιδεολογικό δικαίωμα . Αντικειμενικά λοιπόν δεν είναι αποστάτες αυτοί που δεν ψήφισαν απλά δεν εκλέχθηκαν από το λαό για να κάνουν ότι επέλεξε Κυβέρνηση να κάνει.

Μετά από αυτή την προσωπική σκέψη θέλω να εκφράσω μια προσωπική άποψη και πάλι και να πω ότι δεν έπρεπε οι δικαίως διαφωνούντες να δημιουργήσουν νέο ΚΟΜΜΑ άλλα  τουλάχιστον να συνεργαστούν με υπάρχοντα Αριστερά κόμματα. Αυτό ήταν το τραγικότερο λάθος της αριστερής πλατφόρμας . Θα το πληρώσει αφού ουσιαστικά λειτουργεί σαν δούρειος ίππος προκειμένου να μπουν στην βουλή άτομα με αμφίβολο ιδεολογικό προσανατολισμό.

Όμως αυτό που για μένα είναι το τραγικότερο είναι ότι δεν βρήκαν τρόπο Ο ΣΥΡΙΖΑ και  το ΛΑ.Ε να τα βρουν και να πάνε σε εκλογές  την χώρα όταν θα έκλεινε χρόνο η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Τώρα πάμε σε εκλογές με λίστα είναι δημοκρατικό ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ  ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ την διάσπαση;;;;;
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ  θα πάει να εκλέξει πρωθυπουργό  χωρίς ξέρει  τους βουλευτές που θα μπουν στην βουλή των Ελλήνων.

Άρα εκλογές ΝΑΙ η ΟΧΙ .

ΟΧΙ και τόσο Δημοκρατικές εκλογές θα έλεγα .