Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

«Κλείδωσαν» οι αντιδήμαρχοι Πύργου


Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη η ανακοίνωση τoυς από το Γ. Λιατσή
«Κλειδώνουν» το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν την ηγετική ομάδα Λιατσή, αναλαμβάνοντας θέσεις αντιδημάρχων αλλά και προέδρων και μελών στα Ν.Π.Δ.Δ. και τις δημοτικές επιτροπές.
Ήδη χθες, ορίστηκε από τον Δήμαρχο Γαβρίλη Λιατσή, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Σκαρτσιάρης ο οποίος αναλαμβάνει και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Ο νέος αντιδήμαρχος θα έχει τις αρμοδιότητες του τεχνικού τομέα και περιβάλλοντος, όπως μελέτες και εκτέλεση έργων, πολιτικής προστασίας, πολεοδομικές υπηρεσίες, κυκλοφοριακό κ.λ.π.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής» έχουν ήδη αποφασιστεί και τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα αξιοποιηθούν με στόχο τον καλύτερο συντονισμό και την οργάνωση των δημοτικών υπηρεσιών.
Έτσι, θέση αντιδημάρχου στον σημαντικό τομέα της Πρόνοιας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα αναλάβει η δραστήρια δημοτική σύμβουλος Ανδριάνα Αγγελακοπούλου ενώ στις προθέσεις του Δημάρχου φαίνεται πως είναι και η αξιοποίηση ακόμα δυο προσώπων, του νεοεκλεγμένου Σωτήρη Γεωργόπουλου από τη Δημοτική Ενότητα Ωλένης και του έμπειρου και επανεκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Κώστα Γεράνιου από τη Δημοτική Ενότητα Βώλακος.
Οι τομείς που ενδεχομένως θα κληθούν να αναλάβουν είναι αυτοί της Παιδείας και του Πολιτισμού αλλά και του Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. 
Παράλληλα, στις σκέψεις του κ. Λιατσή είναι και η αξιοποίηση του πρώην αντιδημάρχου της παράταξης του, Αυγερινού Ζουμπάκη αλλά και του νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Εξαρχόπουλου χωρίς ωστόσο να έχει αποσαφηνιστεί αν θα αναλάβουν ενεργό ρόλο τη δεδομένη στιγμή ή στην πορεία.
Όσον αφορά την Επιτροπή Αθλητισμού και Πολιτισμού, πρόεδρος αναμένεται να είναι ο ίδιος ο κ. Λιατσής με μέλη τον Γιάννη Αντωνόπουλο Δ/ντή του ΕΒΕ Ηλείας ο οποίος έχει διατελέσει σε αντίστοιχη θέση στο παρελθόν καθώς και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Παντελής Αθανασόπουλος και Νίκος Τσίμπρης που θεωρούνται από τα πιο έμπειρα στελέχη στον τομέα του αθλητισμού.
Κική Κολοβέρου