Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Η Ελλαδα πέθανε. ΖΗΤΩ η Μικρο Ελλαδα.

Ο αγώνας των καθαριστριών είναι δίκαιος και υπό άλλες συνθήκες θα είχε δικαιωθεί. Όμως ποιος σοβαρός τεχνοκράτης θέλει αγωνιζόμενους πολίτες που παλεύουν για τα δικαιώματα τους και τελικά δικαιώνονται ; ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!
Άλλωστε οι γνωστοί ξεφτίλες του συστήματος διαμηνύουν ότι πλέον η ελλαδα ζη με τα δικά της λεφτά . Τι θέλουν να πουν με αυτό ... ότι ... ΑΝ  αποκατασταθεί κάποια αδικία θα αδικήσουν άλλη κατηγορία εργαζομένων. Είναι τόσο πουλημένοι και απάνθρωποι.

Η κυβέρνηση και αυτοί που νομίζουν ότι την κατηγορούν  πρέπει να καταλάβουν ότι βασικό κομμάτι στην δημοκρατία είναι η απόδοση δικαιοσύνης. ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Δεν πρέπει να περάσει το μήνυμα ότι όποιος αγωνίζεται για τα εργασιακά του δικαιώματα είναι τρομοκράτης. Εργασία και περίθαλψη είναι  η ουσία για ένα έθνος που σε συνάρτηση με την παιδεία μεγαλουργεί.
Αλλά θέλει η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση να είμαστε ανεξάρτητο κράτος;
Άσκοπα προσπαθούν να δημιουργήσουν ΝΕΑ πολιτικά κόμματα και αυτό γιατί χωρίς ιδεολογία δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης. Δυστυχώς όλοι παλεύουν με πάθος να καταργήσουν ιδεολογία και γενικότερα ιδέες  . Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λειτουργούν ως όργανα του τερατώδους ναζιστικού κράτους της γερμανικής .

Καθημερινά ακούμε φριχτές ειδήσεις για φόνους, βιασμούς, για παιδεραστές , για πολέμους και όλα μοιάζουν τόσο απλά λες και ακούμε για κάτι συνηθισμένο . ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ μιλάτε ρεεεεεεεεεεεε!!
Ακούμε για αυτοκτονίες συνανθρώπων μας για εργασιακή εκμετάλλευση και εκμετάλλευση παιδιών από ανώμαλους η καλύτερα ανθρωπόμορφα τέρατα  για πορνεία ,ναρκωτικά ,εκβιασμούς ,για δολοφονίες...... πόσα θα μπορούσα να πω ακόμα και όλα αυτά αλλάζουν  με την επίσκεψη ενός πρωθυπουργού ας πούμε της ΚΙΝΑΣ .
Ειρθε για επενδύσεις  ο Κινέζος και για αυτό εμείς στην ελλαδα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι...

Να είμαστε χαρούμενοι που αυτοί που μας κυβέρνησαν δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν και δημιουργήσουν στην χώρα τίποτα και τώρα οι ίδιοι πωλούν σε τιμή ξεπουλάμε....  τα πάντα.
Η μόνη ελπίδα στην χώρα μας είναι ο θεός και η δικαιοσύνη.