Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Δουλειά στις Καθαρίστριες και όχι στους Κοπρίτες ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η εθνική Ελλάδος τα ξημερώματα έπαιξε με την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας. Ήταν θλιβερή. Το μόνο καλό ήταν η αποβολή  Κατσουρανη , η  ομάδα έπαιξε καλύτερα με ένα παίκτη λιγότερο. Είναι σημαντικό οι σχολιαστές της ΝΕΡΙΤ να σχολιάζουν ποδοσφαιρικά και όχι ως χορηγοί. Η εθνική ομάδα μας είναι μια μικρή ομάδα και όχι αυτό που προσπαθούν να παρουσιάσουν.  Δηλαδή αν η ελλαδα έπαιξε με αξιοπρέπεια, η Aυστραλια  που έχασε σε δυο αγώνες τι έκανε ;  Να σας πω εγώ.. έπαιξε για την φανέλα και τους Αυστραλούς. Μακάρι να είχαμε την ίδια παρουσία.
Αλλά όταν η εθνική Ελλάδος έχει παίκτες οι οποίοι δεν είναι σε θέση να καταλάβουν την σημασία που έχει να παίζεις για την εθνική Ελλάδος τι μπορεί να περιμένεις .

Δυστυχώς για τους σχολιαστές στη ΝΕΡΙΤ  είναι εκτός τόπου και χρόνου . Δηλαδή τη θέλει η εθνική να παίξει ποδόσφαιρο χωρίς αντιπάλους  για να σκοράρει. Η ελλαδα μπορούσε να νικήσει και την Κολομβία αλλά και την Ιαπωνια .
Η Ε.Π.Ο ελπίζω να βρει την λύση αλλά και ο υπουργός αθλητισμού. Εκτός και αν νομίζουν ότι τα λεφτά του ελληνικού λαού είναι για πέταμα.  Ας μας πουν πόσο στοίχισε η όλη αποστολή στην βραζιλια....
Ας αναρωτηθούμε γιατί η ομάδα έπαιξε καλύτερα χωρίς των κaτσουρανη;