Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Να φύγει το Δ.Ν.Τ από την Ευρώπη. Η Αμερική δεν πρέπει να έχει λόγο στην Ευρώπη.

Θέλει προσοχή για τα θέματα που αφορούν το εθνικό συμφέρων της Ελλάδος στο πως μιλούν και πως φέρονται τα δημόσια πρόσωπα .

Όλα είναι  ελεγχόμενα και λογικά και το αντίθετο .

Επίσης ο ρατσιστικός λόγος είναι τόσο πολύς και πυκνός που προβληματίζομαι  για το γενικότερο ιδεολογικό υπόβαθρο που ανατέλλει στην Ευρώπη .  Είναι αλήθεια ότι δεν ζούμε δημοκρατικές στιγμές και είναι γνωστό ότι δεξαμενές σκέψεις παγκοσμίως   επεξεργάζονται την μείωση της δημοκρατίας σ όλες τις ανεπτυγμένες χώρες . Η  μη ανεπτυγμένες την βιώνουν με πολλούς και διαφόρους τρόπους.

Τα χρηματιστήρια παγκοσμίως λειτουργούν ελεγχόμενα και αυτό πρέπει να το ξέρουμε . Τα τοκογλυφικά κοράκια έχουν πολλά να βγάλουν από χρεωκοπία της Ελλάδας .  Άρα το να συντηρούν τα χρηματιστήρια του πλανήτη είναι απλά επενδυτική τακτική.

Πολλές φορές σκέφτομαι γιατί αυτοί που δεν είναι ρατσιστές δεν μας αφήνουν να γίνουμε Ζιμπάμπουε . Είναι απάνθρωπο αυτοί που καταδικάζουν τον ναζισμό να μιλούν περιφρονητικά για μια αφρικανική χώρα. Αισθάνομαι ότι για να έχει δανείσει αυτή την χώρα το Δ.Ν.Τ προφανώς παράγει πλούτο .

H ευρωπη πρέπει να πληρώσει το χρέος στο Δ.Ν.Τ και η ελλαδα να γίνει εσωτερικό θέμα της ευρωπης . Είναι ντροπή για την ευρωπη να υπάρχει το Δ.Ν.Τ  σε κράτος μέλος της.

Το καλό της Ευρώπης είναι να φύγει το Δ.Ν.Τ . Είναι ωφέλιμο για όλη  την ευρωπη και κυρίως για τους λαούς.

Όσο με ανησυχεί η πορεία της κυβέρνησης με ανησυχεί και η πορεία της αντιπολίτευσης.

Οφείλουν και οι δυο να μιλούν με λόγο εθνικό. Ούτε ο Συριζα ούτε η Ν.Δ δεν επιθυμούν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρω . Προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και να το ήθελαν  δεν θα τους άφηναν.

ΑΛΛΑ! δεν μπορεί η Ν.Δ να είναι συνοδοιπόρος στις απόψεις με τους δανειστές .
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Την προηγούμενη εβδομάδα  έφερνε συμφωνία με φόρους 8 δισεκατομμύρια ευρώ και η Ν.Δ ούρλιαζε για το αν θα ψηφίσει τα μέτρα και τώρα , τι;

Η αντιπολίτευση πρέπει να καταλάβει ότι η χώρα είναι σε άθλια κατάσταση . ΕΙΝΑΙ επείγων να το καταλάβει .

Αν η αντιπολίτευση πιστεύει στο ΝΑΙ πρέπει να μιλήσει στην καρδιά του ελληνα
με δική της φωνή και όχι όπως φαίνεται υπαγορευμένη.
Αν η ελλαδα και η ευρωπη σκεφτούν τους λαούς τους τότε πρέπει μέχρι την νύχτα να πληρωθεί το χρέος στο Δ.Ν.Τ και να γίνει συμφωνία εσωτερική χωρίς την παρουσία αυτού του οικονομικού δολοφόνου. Ο άνθρωπος που το έφερε στην ελλαδα ήταν απάνθρωπος αλλά και οι χώρες της Ευρώπης που το έφεραν είναι απάνθρωπες .

Το ευρώ είναι το ποιο ισχυρό νόμισμα του κόσμου . Η ευρωπη είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί παγκόσμια ειρήνη. Η ευρωπαϊκή οικονομία έχει στέρεα βάση και δεν έχει χάρτινα πόδια όπως άλλες.

Τούτη την ώρα και χωρίς να έχει σημασία σε τελική ανάλυση αν η γερμανια μας βοηθήσει η όχι Η δημοκρατία βρίσκεται στα χέρια της  .....έχει την μοναδική ευκαιρία να διαγράψει από  πάνω της όλο το βρώμικο ιστορικό παρελθών και διδάξει Δημοκρατία .

Οι ελληνικές τράπεζες να δώσουν στο ελληνικό κράτος το 60 δισ που πήραν στο όνομα  του ελληνικού λαού. Η Ε.Κ.Τ τράπεζα να εξηγήσει πως επέτρεψε να γίνει αυτό .
Από το παρελθών σωτήρες δεν έρχονται

ΑΠΛΑ .