Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ο ανασχηματισμός θα γίνει όταν δώσει εντολή το Δ.ΝΤ

Ο επόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης Παπανδρέου θα γίνει όταν μπουν οι τελευταίες πινελιές της ομάδας του σε θέματα ,απολύσεων ,εξαθλιώσεις της περιφέρειας , σχέσεις με την Τουρκία , λύση στο θέμα της μαρτυρικής Κύπρου ,Θράκη και διάφορα άλλα στη συνεχεία θα γίνουν αλλαγές δομικές όλοι οι εγκληματίες θα χαθούν από το φως της δημοσιότητας.


Οι έλληνες δεν είναι ρατσιστές και ούτε θα γίνουν ,όσοι αγαπούν την Ελλάδα πρέπει να το καταλάβουν αυτό και να μην επηρεάζονται από την εφήμερη εικόνα της τηλεόρασης.

Πρόσφατα ήρθε στην Ελλάδα ο τούρκος μήπως ακούσατε από τα μέσα οι από επίσημα κυβερνητικά χείλη σχετικά με τους αγνοούμενους της ΚΥΠΡΟΥ . ΤΙΠΟΤΑ .

Η ελληνική παιδεία ,υγεία ,πολιτισμός , τουρισμός βρίσκονται σε εξαθλίωση καθώς κανένας δεν νοιάζεται όταν οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον κάθε θεσμό από τους παραπάνω νοιάζονται μόνο για τις συναντήσεις τους με ανθρώπους που λειτουργούν πίσω από κλειστές πόρτες και βγαίνουν μόνο όταν απλωθεί παντού το σκοτάδι .

Οι υπουργοί εσωτερικών και ο εκπρόσωπος τύπου είναι από τα ποιο αξιολύπητα άτομα που γέννησε όχι η Ελλάδα άλλα η βρώμικη φάρα τους .