Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

όποιος αυτοπροσδιορίζεται προοδευτικός ...είμαστε ανοικτοί...

Βγήκαμε από το μνημόνιο λύσαμε το Σκοπιανό ..καλούμε όσους αυτό προσδιορίζονται προοδευτικοί να ταχθούν  με τον  συριζα   που  θα αλλάξει και όνομα αφού θα διαγράψει τα αριστερά βαρίδια.

Κάπως έτσι τα έχει φανταστεί το αριστερό κόμμα που κυβερνά αφού επί της ουσίας δεν έχει αριστερό πρόγραμμα. Έτσι καταφεύγει στο φερετζέ της ευρωπαϊκής πολιτικής, Στον κίνδυνο της ακροδεξιάς και τον ανθρώπων με θυμικό.. Δεν είναι ώριμοι  οι Έλληνες για δημοψήφισμα αλλά  για εκλογές είναι ικανοί.

Η αντιπολίτευση κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την κυβέρνηση να παραμείνει στην εξουσία. Ο Λόγος ; όταν δυο πολιτικά κόμματα έχουν πρόγραμμα που τους υπαγορεύουν οι δανειστές . 

Ο ποιο απλός πολίτης μπορεί να καταλάβει και να γελάσει με τον σύριζα που αναφέρετε μόνο στην αντιπολίτευση και όχι στα υπόλοιπα εκλεγμένα πολιτικά κόμματα της βουλής. Άρα το αριστερό κόμμα που κυβερνά είναι υπέρ του δικομματισμού.

Η  αριστερά που πρεσβεύει  ο σύριζα είναι ίδια  με τα συμφέροντα των δανειστών της Ευρώπης.

Όποιος αυτοπροσδιορίζεται λοιπόν προοδευτικός και όχι οπισθοδρομικός να πάει στην γέφυρα της κυβέρνησης , Αλλιώς να πάει στα άλλα κόμματα και να αφήσει την πρόοδο να κάνει το έργο που άρχισε.