Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ο Πούτιν «εισβάλλει» στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Στις ημέρες μας ο ελληνικός λαός κάθε μέρα και περισσότερο νιώθει προδομένος από τους Ευρωπαίους «εταίρους μας», αλλά και από τους «συμμάχους» μας πέραν του Ατλαντικού.
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου, Επικεφαλής της «Ελλήνων Πολιτείας»
Η περίφημη αξιολόγηση του Τρίτου Μνημονίου δεν λέει να κλείσει και οι δανειστές – τοκογλύφοι «εταίροι» μας (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) ζητούν κάθε μέρα και περισσότερο «αίμα» του ελληνικού λαού. Σε μια εποχή που οι Σκοπιανοί «μπαίνουν» ανενόχλητοι στον κυριαρχικό μας χώρο και οι Τούρκοι προκαλούν για «θερμό» επεισόδιο, παραβιάζοντας προκλητικά τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο μας υπό τα ανεκτικά βλέμματα των νατοϊκών που σουλατσάρουν στο Αιγαίο μας, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο. Την ίδια ώρα που το στοχευόμενο σχέδιο ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας προχωράει με γοργούς ρυθμούς.
Η Ε.Ε. πνέει τα λοίσθια.
Πολλές φορές κατά το παρελθόν – όταν μας περνούσαν γραφικούς γι’ αυτά που γράφαμε και λέγαμε – διατυμπανίζαμε σε όλους τους τόνους, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση «πεθαίνει». Οι ραγδαίες εξελίξεις που συντελούνται στην Ευρώπη σήμερα, τείνουν να μας δικαιώσουν. Η Ευρώπη σήμερα δεν δείχνει μόνο μια γηραιά Κυρία, αλλά μια γηραιά υπερ-ζαλισμένη Κυρία. Η αποσύνθεσή της έχει ήδη ξεκινήσει, όταν:
Οι λαθρο-μεταναστευτικές ροές και το σιδηρόφρακτο κλείσιμο των συνόρων χωρών – μελών της ΕΕ, διαλύουν θεμελιώδεις Συμβάσεις συντήρησης και ύπαρξης της ΕΕ, όπως η Συνθήκη Σένγκεν και η Συνθήκη του Δουβλίνου.
Τα τρομοκρατικά – εγκληματικά χτυπήματα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες από ακραίους ισλαμιστές με εκατόμβες νεκρών αθώων θυμάτων, έχουν σπείρει στους ευρωπαίους πολίτες την ανησυχία και την ανασφάλεια πως, οι ηγέτες τους είναι ανίκανοι να τους προστατέψουν.
Έτσι, σε όλες τις χώρες της ΕΕ – υπάρχει κοινή διαπίστωση – φουντώνει ολοένα και περισσότερο η οργή των πολιτών κατά των ηγεσιών τους, οι οποίες αδυνατούν να τους προστατέψουν. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο μετακινούνται σε Εθνικιστικές και Ευρω-σκεπτικιστικές πολιτικές.
Διαβάστε περισσότερα στο hellasforce.com.


Read more: https://hellasforce.com/2016/04/24/%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84/#ixzz46xCcS56F