Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Χαροπαλεύει 17χρονος από το Παραλίμνι μετά από τροχαίο με μοτοσικλέτα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 17χρονος από το Παραλίμνι, ο οποίος τραυματίστηκε όταν αυτοκίνητο ανέκοψε την πορεία του μοτοποδηλάτου που οδηγούσε.
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής, 68χρονος από το Παραλίμνι, οδηγούσε αυτοκίνητο στην οδό Ικτίνου στοΠαραλίμνι, όταν στην προσπάθεια του να εισέλθει στην Οδό Αγίου Δημητρίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνταιανέκοψε την πορείαμοτοποδηλάτου που οδηγούσε 17χρονος από το Παραλίμνι, ο οποίος ταξίδευε προς το κέντρο του Δήμου.
Από τη σύγκρουση ο οδηγός του μοτοποδηλάτου εκτινάχτηκε καιανατράπηκε στο δρόμο. Από την ανατροπή ο 17χρονος τραυματίστηκεσοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα εντατικής παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Ο 68χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με αρνητική ένδειξη.
Στη σκηνή του ατυχήματος εντοπίστηκε από την Αστυνομία προστατευτικόκράνος, το οποίο είναι άγνωστο κατά ποσόν το φορούσε ο νεαρός 17χρονος.
Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.
http://www.newsbomb.com.cy/kypros/el-ammoxwstos/story/650052/xaropaleyei-17xronos-apo-to-paralimni-meta-apo-troxaio-me-motosikleta?utm_source=Newsbomb.com.cy&utm_medium=Related%20Stories&utm_campaign=Newsbomb.com.cy