Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ο N. Γκρουέφκσι ντύθηκε «Άγιος Βασίλης» και προσφέρει Δώρα στην Ελλάδα

Ο Νίκολα Γκρουέφσκι σε μια πρωτοφανής δήλωση , ανακοίνωσε λέει ότι «είναι έτοιμος να συζητήσει την αλλαγή του ονόματος της χώρας του  », για το οποίο  η Ελλάδα  αισθάνεται ότι είναι κλεμμένο από την  περιοχή της Βορείου Ελλάδος  που έχει το ίδιο όνομα», αναφέρει ο Gurdian.
Λες και δεν το ήξεραν τόσα χρόνια οι Σκοπιανοί δηλαδή ότι η χώρα μας εναντιώνεται με την ονομασία των Σκοπίων , διότι το θεωρεί κλεμμένο και «ξαφνικά» ο Γκρουέφκσι ντύθηκε « Άγιος Βασίλης» και συζητάει ακόμα  και αυτό.  Βρωμάει  πολύ η υπόθεση αυτή.
Ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός τονίζει  ότι είναι «ανοικτός  στην αλλαγή του ονόματος της χώρας του, αυξάνοντας τις ελπίδες για την επίτευξη συμφωνίας, και βάζοντας τέλος σε μία διαμάχη 24 ετών με την Ελλάδα».
Κατά την δημιουργία της  το 1991 η ΠΓΔΜ, μετά την διάλυση της  Γιουγκοσλαβίας, αυτοανακηρύχθηκε παράνομα ως  «Δημοκρατία της Μακεδονίας», επισύροντας την οργή όλων  των Ελλήνων, οι οποίοι αισθάνονται ότι οι Βόρειοι  γείτονές τους έκλεψαν το όνομα, γράφουν οι Βρετανοί.


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/12/%ce%bf-n-%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%ad%cf%86%ce%ba%cf%83%ce%b9-%ce%bd%cf%84%cf%8d%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82.html#ixzz3uZj6z09w