Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τραγωδία στο δρόμο: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο



Το όνομα ενός 38χρονου άνδρα Ρουμανικής καταγωγής, προστέθηκε χθες βράδυ στη μακρά λίστα των νεκρών της Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση Παλαιοχωρίου, εκεί που ο Ιοαν - Έντουαρντ Μασιντόν, άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ μια 46χρονη μητέρα με τον 12χρονο γιο της μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο του Πύργου.
Ήταν λίγο πριν τις 9:00 χθες το βράδυ, όταν ο 38χρονος, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες επιχείρησε να διασχίζει κάθετα στην Ε.Ο Πατρών Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσηςΠαλαιοχωρίου - Σαβαλίων, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το γαλάζιο Ι.Χ που είχε κατεύθυνση προς Γαστούνη
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το πρώτο όχημα, ανετράπη και σύρθηκε αρκετά μέτρα μακριά, καταλήγοντας ανάποδα μέσα σε ελαιώνα, ενώ το γαλάζιο Ι.Χ σταμάτησε την «τρελή» του πορεία πάνω στον κορμό δέντρου, δίπλα στην Ε.Ο. «Είδα μια λάμψη» είπε ο οδηγός του αυτοκινήτου που ακολουθούσε, προσπαθώντας να περιγράψει στους αστυνομικούς τα όσα συνέβησαν, ενώ κάτοικος της περιοχής που «πετάχτηκε» από το σπίτι της από τον κρότο της σύγκρουσης, είπε ότι είδε ένα τεράστιο σύννεφο καπνού στο σημείο. Λίγα λεπτά αργότερα ισχυρή αστυνομική δύναμη από το Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας - που διενεργεί και την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος - καθώς και από την Π.Υ Αμαλιάδας, έφτασε στο σημείο, στο οποίο είχε συγκεντρωθεί κόσμος. 
Δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τη μητέρα και το ανήλικο παιδί της, με τους διασώστες, στη διαδρομή μέχρι το Νοσοκομείο του Πύργου, να προσπαθούν να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Για τον οδηγό του πρώτου οχήματος, ήταν ήδη πολύ αργά, αφού ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της Π.Υ για τον απεγκλωβισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, ζούσε στο Ρουπάκι και εργαζόταν σε συσκευαστήριο της περιοχής. 

http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/trohaio-me-traymaties-konta-sti-diastayrosi-savalion-plirofories-gia-nekro