Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ομάδα χάντμπολ απέτρεψε Ιορδανό από αεροπειρατεία στα 11.000 πόδια

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε 11.000 πόδια πάνω από την Αυστρία. Η ομάδα χάντμπολ της Βοϊβοντίνα επέστρεφε στη Σερβία μετά την βαριά ήττα με 37-15 από την Πόρτο στο Champions League.
Μέσα στο αεροσκάφος της Lufthansa ένας Ιορδανός επιχείρησε να κάνει αεροπειρατείας μιας και προσπάθησε να μπει στο κόρπιτ.
Το αεροπλάνο μόλις είχε αναχωρήσει από την Φρανκφούρτη και ανέλαβε... δράση ο αθλητής Αλεξάντερ Ραστβόρτσεφ που έχει ύψος 2 μέτρα και 115 κιλά, καθώς μαζί με τον βοηθό προπονητή Μίλαν Μίρκοβιτς απέτρεψαν τον Ιορδανό και τον φύλαξαν μέχρι την προσγείωση.
Ο Ιορδανός συνελήφθη αμέσως μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, ενώ Γερμανική αεροπορική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν. «Περίπου στα μισά της πτήσης ένας άνδρας προσπάθησε να κάνει κάτι σε μία πόρτα του αεροπλάνου. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Βελιγράδι και οι Αρχές τον παρέλαβαν» ανέφερε χαρακτηριστικά η εταιρία.


Πηγή: Πεδίο μάχης η κεντρική πλατεία της Κομοτηνής – Επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/239539/pedio-mahis-i-kentriki-plateia-tis-komotinis-epeisodia-anamesa-se-opadoys-vinteo#ixzz3tecxV9no