Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Γιαγιά έσκισε χαρτονομίσματα αξίας 1 εκατ. ευρώ για να μην τα πάρουν οι κληρονόμοι της!

«Χαρτοπόλεμο» έκανε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Αυστρία την περιουσία τηςπροκειμένου να μην περάσει στους συγγενείς της μετά τον θάνατό της.
Η 85χρονη έκανε κομματάκια χαρτονομίσματα των 100 και 500 ευρώ, συνολικής αξίας 950.000 για να μην τα πάρουν οι κληρονόμοι της!
Τα σκισμένα χαρτονομίσματα ανακαλύφθηκαν μετά τον θάνατο της ηλικιωμένης, εντός του οίκου ευγηρίας όπου είχε μεταφερθεί πέντε ημέρες νωρίτερα.
Επίσης βρέθηκαν κατεστραμμένα και τα βιβλιάρια του ταμιευτηρίου της όπως επιβεβαίωσε η εισαγγελία του Βίνερ Νόιστατ. Ωστόσο από την εισαγγελία τονίστηκε ότι «δεν προκύπτει κάποιο ποινικό παράπτωμα» και δεν άρχισε έρευνα.
Όσο για τους συγγενείς της, μετά το σοκ που έπαθαν τελικά φαίνεται ότι θα αυξήσουν τις περιουσίες τους αφού εκπρόσωπος της κεντρικής τράπεζας της Αυστρίας διαβεβαίωσε μιλώντας στην εφημερίδα Κουρίρ ότι το πιστωτικό ίδρυμα είναι έτοιμο να αντικαταστήσει τα κατεστραμμένα χαρτονομίσματα.
http://newpost.gr/entertainment/paraksena/496883/giagia-eskise-xartonomismata-aksias-1-ekat-eyrw-gia-na-mhn-ta-paroyn-oi-klhronomoi-ths?utm_source=popular&utm_medium=site&utm_campaign=articles