Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΟΙ διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ και άλλα αστεία !!!!

Αφού λοιπόν δεν είχε σχέδιο ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και να έχει το πολιτικό κόμμα πρέπει να κάνει ένα απολογισμό και ευθέως να εξηγηθεί στον ελληνικό λαό από που προκύπτει αυτή η στροφή. Μια στροφή η οποία βρίσκετε  σε πλήρη αντίθεση με όλη την ιδεολογική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως της εντολής που έλαβε από τον ελληνικό λαό.
Ο Ελληνικός λαός όπως και να έχει και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι στην ευρωπη δεν υπήρξε ποτέ ναζιστικός και ούτε θα γίνει . Αν νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός μετά την ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑ που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό θα υποστήριξη την χρυσή αυγή είναι το λιγότερο χαζοί.

Είναι γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μην λέγοντας την αλήθεια στο ελληνικό λαό οδηγεί το πράγματα προς τα τα δεξιά άκρα  όμως ο ελληνικός λαός έχοντας γνώση της ιστορίας και των πραγμάτων θα υπομείνει την δικτατορία της Ευρώπης μέχρι την τελική δικαίωση που θα έρθει μέσα  από την ίδια την δημοκρατία. Εύχομαι οι Ευρωπαίοι να καταλάβουν ότι η Ε.Ε βασίζετε σε μη δημοκρατικά πλαίσια.

Κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούτε  να μιλά ότι δεν ήξερε. Από το Φλεβάρη όλα ήταν ξεκάθαρα.

Η λεγόμενη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλός στάχτη στα μάτια του λαού.
Αν το επέτρεπε η το σύνταγμα της χώρας θα έλεγα δώστε την εξουσία σ αυτούς που διαφωνούν από τον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσουν .. τα ίδια θα έκαναν. Η αριστερά στην ελλαδα περνάει δύσκολα μέτρα ποιο εύκολα από την δεξιά .
Οι δημοκρατικοί άνθρωποι της χώρας πρέπει να καταλάβουν ότι αυτός ο ιδεολογικός πολτός των αγορών είναι εγκλημΑΤΙΚΟς  ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.