Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Κώστας Καραμανλής: "Πολιτικοί σαν τον Τατούλη έβλαψαν την πατρίδα και την παράταξη" Δημόσια τοποθέτηση από τον Βαγγέλη Αντώναρο!

Μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Κώστας Καραμανλής για τις εκλογές στη Αρκαδία. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν ξεχνάει τις χυδαιότητες του Πέτρου Τατούλη, που του έκανε συνεχείς και προσωπικές επιθέσεις , ξεπρνώντας τα πολιτικά όρια και φτάνοντας στην εμπάθεια, ενώ ήταν ο πρώτος που χάραξε προσωπική στρατηγική, εναντίον του όταν ήταν ακόμη πρωθυπουργός.
Ο Καραμανλής που έχει ένα υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης δεν ξεχνά το γεγονός ότι ο Τατούλης, που του έδωσε και υπουργικό θώκο, με την πρώτη ευκαιρία τα βρήκε με τον Γιώργο Παπανδρέου και έκανε συνεχείς και λυσσασμένες επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης του. 
Τι κατάφερε ο Τατούλης; Να φέρει ένα βήμα πιο κοντά τον Γιώργο Παπανδρέου στην εξουσία και να εξασφαλίσει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ για να βγει πειρφερειάρχης. Σήμερα η κόρη του ζητά την στήριξη του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας. 
Ο Καραμανλής, που εκτός των άλλων συνδέεται με προσωπική φιλία με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, δεν τα ξεχνά όλα αυτά. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Βαγγέλης Αντώναρος, ενώ δήλωσε δημόσια προχτές ότι δεν θα μπει σε ονοματολογία, σήμερα με δημόσια τοποθέτηση του , ασχολήθηκε συγκεκριμένα με την Αρκαδία στηρίζοντας Λυκουρέντζο. Ο ίδιος ο Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, θεωρεί ότι η κόρη του Τατούλη, κακώς συμπεριελήφθη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, καθώς όπως έλεγε σε συνομιλητές του ο Τατούλης ανήκει σε μία κατηγορία πολιτικών που έχουν μόνο προσωπικές στρατηγικές και "έχουν βλάψει διαχρονικά την παράταξη και την πατρίδα
"http://www.parapolitika.gr