Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα ερώτημα πλανιέται πάνω από την ελλαδα η καλύτερα δυο. 1) Τι θέλει να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ; 2) Πότε θα σπάσει την σιωπή του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ;

Ένα ερώτημα πλανιέται  πάνω από την Ελλάδα, ή καλύτερα δυο.
1) Τι θέλει να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ;
2) Πότε θα σπάσει την σιωπή του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ;

Το τραγικό βέβαια είναι ότι και οι δυο έχουν κριθεί από τον ελληνικό λαό για το λόγο αυτό φέρουν  τον τίτλο πρώην.
Δυο πρώην πρωθυπουργοί που υπάρχουν πολιτικά με την βοήθεια των Μ.Μ.Ε.
με μηδενικό έργο στον Ελληνικό μετά την αποχώρηση τους από την ηγεσία της χώρας .

Προσωπικά θα ήθελα να τελειώνει αυτό το παραμύθι . Εδώ και τώρα δημόσια συνέντευξη.
Σοβαροί, αύθαρτοι  δημοσιογράφοι και απαντήσεις από τους πρώην με ονοματεπώνυμο . Ξεκάθαρες απαντήσεις που να μην επιδέχονται αναλύσεις ή ερμηνείες από ανόητους προπαγανδιστές της κοινής γνώμης . Αυτό είναι δημοκρατία.
 Τα πανηγύρια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από αυτούς που βοήθησαν για την οικονομική καταστροφή της χώρας.
Επειδή όμως ο λόγος γίνεται για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει επιστροφή του στην πολιτική... βουλευτής δεν είναι ;
Φυσικά το ίδιο ισχύει και με το Κώστα Καραμανλή αν δεν κάνω λάθος είναι βουλευτής .

  ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ    μόνο αυτό μου βγαίνει να γράψω . Όχι από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού αλλά από την εν "ψυχρό δολοφονία¨" των Ελλήνων πολιτών  .

Όλες αυτές οι σαχλαμάρες που τα τηλεοπτικά κανάλια αφιερώνουν ώρες συζήτηση δεν έχουν καμιά σχέση  με την καθημερινότητα των Ελλήνων. Προσωπικά πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να αναρωτιέται μήπως ζω σε άλλη χώρα .

Ακούστε καλά... αυτό που δημιούργησε ο Γιώργος Παπανδρέου στο  Ζάππειο για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν κάτι εθνικό αλλά παγκόσμιο . Αν θέλετε να το δούμε και διαφορετικά το ΠΑΣΟΚ έχει πρόεδρο ο Παπανδρέου είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνεπώς δεν βλέπω γιατί δεν βλέπουμε το πρόβλημα ποιο είναι.
Αν οι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με τον πρόεδρο ενός κόμματος δεν θέτουν θέμα εκλογής νέου αρχηγού τότε απλά γίνονται χαζοί στα μάτια των ανθρώπων .
Ξέρετε κάτι; βλέποντας τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο Παπανδρέου δεν αναρωτιέμαι πια γιατί  η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Ελληνική βουλή .

Οι Έλληνες δεν είναι ναζιστές κάποιοι την προώθησαν να μπει στην Ελληνική βουλή για να έχουν άλλοθι να λειτουργούν ως Δημοκράτες . Η εκλογή της Χρυσής Αυγής διευκόλυνε στο να γίνονται απάνθρωπες επιθέσεις στο βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων από τους δανειστές και τους εντολοδόχους τους εδώ στην Ελλάδα.