Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

αντιρατσιστικός νόμος


Στην Ελλάδα θα περάσει από την βουλή  αντιρατσιστικός νόμος . με πιάνει τρόμος με την ιδέα του τι θα περιέχει μέσα. Με πιάνει τρόμος στην ιδέα ότι βουλευτές θα ψηφήσουν χωρίς να τον διαβάσουν. Με πιάνει τρόμος στην ιδέα ότι δεν θα μάθουμε τι περιέχει .
Με μια αστυνομία και γενικότερα ένα υπουργείο δημοσίας τάξεως υπό διάλυση φτιάχνουμε η ψηφίζουμε  αντιρατσιστικό νόμο. Δεν καταλαβαίνω τι θα προσφέρει αφού δεν έχουμε καμιά επαφή πλέον με τους νόμους και την τήρηση του συντάγματος ως χώρα. Σε τη περιπέτεια θα μπούμε με αυτό το νόμο;
Την δημοκρατία και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών που θα την βάλουμε ;
Την σκέψη; την άποψη;
Καταργήσαμε από τα πανεπιστήμια την ελεύθερη σκέψη με την μέθοδο της λάσπης και τώρα με την ιδία συνταγή καταργούμε και στην κοινωνία την ελευθερία όχι απλά σκέψης αλλά και βούλησης.
Υπάρχουν κράτη που δεν δέχονται την ύπαρξη του δικαστηρίου της Χάγης υπάρχει ακόμα ο μεγαλύτερος και πραγματικός ρατσιστής το ΝΑΤΟ .
Τι θα προσφέρει στην ζωή του Έλληνα αυτός ο αντιρατσιστικός νόμος που όμοιος του αν πήγαινε προς ψήφιση στην ισραηλινή βουλή θα τον παίρνανε για τρελό;
Η ελληνική κυβέρνηση είναι σε θέση να μας εξήγηση λέξη προς λέξη τον νομό;   
Όχι δεν είναι.. γιατί μετά την κυβέρνηση του ακατονόμαστου που μας έβαλε στο Δ.Ν.Τ και δημιούργησε προηγούμενο στην Ευρώπη όπως τότε με την Γερμανία σοσιαλιστές πράσινοι κυβέρνηση σρεντερ που έφεραν το ΝΑΤΟ στην Ευρώπη στην ελληνική βουλή απλά ψηφίζουν δεν ρωτάνε δεν φέρουν αντίδραση αντίσταση.
Τελικά είναι ο ρατσισμός το πρόβλημα στην Ελλάδα η μη τήρηση του συντάγματος ;
Ζούμε σε μια χώρα που αν έκφρασης άποψη είσαι ακραίος αν δεν είσαι αρεστός στο σύστημα   στο ποιο ακραίο και από τους εθνικιστές..  τους αριστερούς και μάλιστα τους απροσδιόριστους αυτούς που δεν προσδιορίζονται  που μέσα στους κόλπους έχουν και φασίστες και ναζιστές και δημοκράτες.
Θέλετε να πω και μια σκέψη;  το λεγόμενο αυγό του φιδιού νομίζετε ότι επωάστηκε από ναζιστές ; μην είστε ηλίθιοι επωάστηκε από απροσδιόριστους αριστερούς οπαδούς της παγκοσμιοποίησης.
Αν μια δημοκρατία θέλει να εξαφανίσει το εθνικισμό μπορεί να το κάνει σε μια μέρα με μια προϋπόθεση όμως την τήρηση του συντάγματος.