Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Πυρ ομαδόν κατά της Ελληνικής Λύσης.

Η μαζική, ενορχηστρωμένη παρέμβαση ορισμένων ιερωμένων που δεν θέλουμε να τους κρίνουμε από σεβασμό στην Ορθοδοξία, για κάτι που συνέβη πριν από πέντε χρόνια, για ένα βιβλίο που δεν γράφτηκε αλλά προωθήθηκε από τον πρόεδρο της για ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα και που εμφανίζεται ξαφνικά μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, δεν είναι απλά μοναδική στα ιστορικά χρονιά αλλά, επί πλέον, απόλυτα θλιβερή. Αντικείμενο μία επιστολή, ένα χειρόγραφο κώδικα 199 του 1420 που ευρίσκεται στη Μονή Διονυσίου και που δεν αμφισβητείται η ύπαρξη του, αλλά η γνησιότητα του από την Επιστήμη. Από πότε όμως η Εκκλησία ζητάει την επιβεβαίωση της Επιστήμης για τα πιστεύω και για τα κειμήλια της;
Από την άλλη πλευρά όλα μαζί τα ΜΜΕ, έντυπα και τηλεοπτικά της ΝΔ, έχουν κηρύξει τον πόλεμο στην Ελληνική Λύση με απαράδεκτες ακραίες αναφορές, όπως η παρακάτω, ακολουθώντας τη «λογική» του κ. Μητσοτάκη από μία πρόσφατη συνέντευξη του. Χωρίς καμία ντροπή, με ένα απίστευτο φασιστικό μίσος επεμβαίνουν επίσης στην εκλογική διαδικασία, αφού προηγουμένως επιστράτευσαν τους ιερωμένους!
“Η κάθε ψήφος είναι σημαντική. Γι’ αυτό είναι ανάγκη να απευθυνθούμε σε έναν – έναν ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής και του Βελόπουλου και να τους πείσουμε να αλλάξουν την ψήφο τους. Ας μην ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία. Το ζητούμενο είναι να μην μπουν αυτά τα δύο κόμματα στη Βουλή. Να απαλλαγεί το Κοινοβούλιο από τις ακραίες φωνές” (Θ. Μαυρίδης).
Δεν προσβάλουν λοιπόν ασύστολα και δεν κατηγορούν μόνο τον πρόεδρο της, αλλά όλα τα στελέχη, τους φίλους, τα δεκάδες χιλιάδες μέλη και τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της – οι οποίοι ασφαλώς δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ακροδεξιά. Όσον αφορά δε το ίδιο το πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης, ένα μεγάλο μέρος της οικονομικής πολιτικής του οποίου έχει αντιγράψει η ΝΔ χωρίς καμία ντροπή, είναι πολύ πιο δημοκρατικό συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα κόμματα – κάτι που φυσικά δεν αναφέρεται πουθενά.
Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει καμία αναφορά από τα ΜΜΕ στην υπερχρέωση της χώρας από τον κ. Κ. Καραμανλή (πηγή), καμία αναφορά στον πρώτο «δολοφόνο της Ελλάδας, στον κ. Γ. Παπανδρέου (πηγή), καμία αναφορά στο έγκλημα του PSI (πηγή), καμία αναφορά στην καταστροφική πολιτική των μνημονίων που εφάρμοσε ο κ. Σαμαράς και καμία αναφορά στην προδοσία της Μακεδονίας (πηγή). Μόνο σε μία επιστολή που ασφαλώς δεν ζημίωσε κανέναν Έλληνα, ενώ το περιεχόμενο της είναι αφιερωμένο στη χριστιανική αγάπη που σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε φασιστική, ούτε ζημιογόνα.
Κλείνοντας, το παραπάνω απόσπασμα κειμένου είναι απλά ένα δείγμα της ρητορικής μίσους που έχει ξεκινήσει η ΝΔ, για να ξεχαστούν τα εγκλήματα της από το παρελθόν. Εμείς δεν πρόκειται να μιμηθούμε ποτέ τέτοιου είδους αθλιότητες, ενώ πιστεύουμε πως οι Έλληνες δεν είναι ούτε επιλήσμονες, ούτε ανόητοι για να επαναλάβουν για τέταρτη φορά ένα αποτυχημένο πείραμα, τα μνημόνια, με τα ίδια σαθρά και διεφθαρμένα υλικά – με τα κόμματα του παρελθόντος.
Εμάς μας ενδιαφέρει το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας που είμαστε σίγουροι πως δεν θέλουν να μεταναστεύουν, ούτε να παραμένουν μετανάστες στις χώρες που τα έχουν εξορίσει οι ελληνικές κυβερνήσεις. Επίσης ότι δεν θέλουν μία δουλειά στο δημόσιο εκλιπαρώντας γονατιστά τους πολιτικούς, ούτε στον ιδιωτικό τομέα με 300 € μισθό, αλλά να ιδρύσουν τις δικές τους επιχειρήσεις, αρκεί να μην εμποδίζονται από το κομματικό-πελατειακό κράτος που ασφαλώς δεν κατασκεύασε η Ελληνική Λύση. Γνωρίζουν πάντως πως δεν μπορείς ποτέ να χτίσεις ένα καινούργιο σπίτι επάνω στα σαθρά θεμέλια του προηγουμένου – ότι πρέπει λοιπόν να ξεκινήσεις πραγματικά από την αρχή.
Ο δικός μας στόχος είναι το νέο ξεκίνημα και η παραγωγή πλούτου, ενώ ασφαλώς δεν πρόκειται να προβούμε σε αθλιότητες για να πείσουμε τους Έλληνες, όπως όλα τα άλλα κόμματα που μας επιτίθενται. Αν οι Έλληνες θέλουν κάτι ανάλογο, την έξοδο από την κρίση, την οικονομική επιτυχία της χώρας, την παραμονή των παιδιών τους στην πατρίδα τους, την ακύρωση της εξευτελιστικής συμφωνίας των Σκοπίων, καθώς επίσης την ανάκτηση της εθνικής τους υπερηφάνειας και κυριαρχίας, θα μας ψηφίσουν – αδιαφορώντας για τις ασύστολες, προκατασκευασμένες κατηγορίες εναντίον μας. Αν όχι, δεν είναι κανένας μας πολιτικός για να αγαπάει την καρέκλα και την εξουσία, οπότε απλά θα σεβαστούμε τις αποφάσεις των Ελλήνων. Η Ελληνική Λύση πάντως είναι ξανά στην πέμπτη θέση, ακόμη και στη δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα το ΠΘ, παρά τις ομαδικές επιθέσεις.
https://elliniki-lisi.gr/pir-omadon-kata-tis-ellinikis-lisis/