Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΙΣΤΟΡΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2019

Εμείς οι άνθρωποι είμαστε εύκολοι στον φωνάξουμε στο να χλευάσουμε τα πάντα . Πιστεύω όμως ότι ένα μεγάλο μέρος πείθετε από την βοή του όχλου την οποία εύκολα αναμασά χωρίς να ψάξει και να μάθει γιατί ακριβός θύμωσε η ένιωσε δυσφορία . Πάντα η μάζα κάνει την εύκολη δουλειά γίνεται το μηχάνημα που εξαερώνει   την κοινωνία. Αυτοί οι άνθρωποι με εκνευρίζουν αφόρητα . Νομίζουν ότι κραυγάζοντας θα λύσουν αντιθέτως λειτουργούν ως υποστηρικτική δύναμη του εκάστοτε  προπαγανδιστή αλλά και εξουσιαστή κ.τ.λ

Θέλω να πω κάτι που πιστεύω σε ποια χώρα της Ευρώπης θα γίνονταν εκλογές τον Ιούλιο ;

Όταν οι εκλογές έγιναν καλοκαίρι δεν βγήκαν σε καλό στην ΕΛΛΑΔΑ .

Τι έκανε Ο σύριζα και δεν θα έκανε η ΝΔ; ρωτάω!!

Ο σύριζα με την εκλογή έκανε μεγάλο δώρο τόσο στο πασοκ όσο και στην Νδ .
Αυτό είναι ξεκάθαρο .
Το δημοψήφισμα το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 ξέπλυνε την απάνθρωπη πολιτική που υπηρετήσαν ύστερα από ΔΙΑΤΑΓΗ  της Ευρώπης και του Δ.Ν.Τ.

Στην ουσία Η νδ ΚΑΙ το πασοκ   μιλάνε για επιστροφή στην κανονικότητα στην ανάπτυξη   και άλλα. Ποιοι ! αυτοί που διέλυσαν το κράτος .  Για αυτό θα έπρεπε να νιώθουν ντροπή  . Ο σύριζα που μην γνωρίζοντας ότι όχι μόνο δεν είναι αριστερό κόμμα υποστήριξε ότι ποιο φριχτό και ανήκουστο δεν  μπόρεσαν οι προηγούμενοι.
Η αποδόμηση της ελληνικής συνοχής είναι δεδομένη η κατάσταση είναι τραγική και το πασοκ έδιωξε το βενιζελο .Έβαλε τον καμηνη και τον παπανδρεου . Τον ένα επικρατείας τον άλλο με ψηφοδέλτιο στην Πάτρα . Ας βάλουμε κάτω το μυαλό μας και ας μάθουμε ποιος ήταν ο αγώνας τους μέχρι σήμερα που ταπεινώνετε  η πατρίδα μας  .

Στην βουλή ο Παπανδρέου να μας πει τι ;  Ούτε να το φανταστώ θέλω...
Ο καμηνης που δεν βγήκε ως ευρωβουλευτής; ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ θα έβγαινε τι ακριβώς συμβολίζει και πως ο ελληνας έχει καταλάβει ότι είναι αριστερός; A! Μήπως λόγο του σκοπιανου ;

 Έτρεξε να υποστηρίξει την βρομερή συμφωνία με τους σκοπιανους . Ποιος δεν θυμάται το πάθος του να υπογράψει συμφωνία με τους σκοπιανους η ΑΘΗΝΑ .
Είναι δεδομένο ότι ένα τέτοιο στέλεχος είναι αριστερό και χρήζει προστασίας .