Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Κόκλα μετά το εξιτήριο



Ο γνωστός ηθοποιός υπέστη οξύ στεφανιαίο επεισόδιο, κατά την διάρκεια της παράστασης που έπαιζε στην Θεσσαλονίκη. Οι δηλώσεις του μετά το εξιτήριο

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο "Άγιος Παύλος" της Θεσσαλονίκης πήρε ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας.
Ο ηθοποιός, είχε καλή διάθεση κατά την έξοδο του και μάλιστα μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, δηλώνοντας πως αισθάνεται αρκετά καλά και πως ανυπομονεί να αναρρώσει πλήρως.
"Όλα πήγαν καλά. Είμαι καλύτερα από πριν. Ήταν ημέρες ξεκούρασης, έτυχε όλο αυτό να γίνει στο τέλος της σεζόν, τώρα ακολουθεί ξεκούραση με τους δικούς μου ανθρώπους. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, ευτυχώς επειδή ήταν κοντά (το θέατρο) ήταν κάτι που πέρασε και όλα είναι καλά".
Ο Γ. Τσούμος, διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του νοσοκομείου Άγιος Παύλος, δήλωσε από τη δική του μεριά: "Ο κ. Κόκλας φεύγει σε πολύ καλή κατάσταση. Μετά από δέκα δεκαπέντε ημέρες θα είναι πάλι μάχιμος. Θα μείνει κλινήρης για δέκα μέρες για να επανέλθει η καρδιά από αυτό το οξύ στεφανιαίο επεισόδιο, όπως το λέμε εμείς. Ένα οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου που αντιμετωπίστηκε άμεσα και ακαριαία. Ο άνθρωπος θα είναι από εδώ και πέρα σαν να μη συνέβη τίποτα".
Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός μεταφέρθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη έμφραγμα στο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της παράστασης "Γαμπροί για πούλημα", όπου πρωταγωνιστεί. Ο κ. Κόκλας είχε αισθανθεί αδιαθεσία και είχε έντονη εφίδρωση. Αφού ολοκλήρωσε τη σκηνή του, οι πόνοι έγιναν αφόρητοι με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του να διακόψουν την παράσταση.
http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/celebrities-news/oi-prwtes-dhlwseis-toy-kwsta-kokla-meta-to-eksithrio.4084287.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget