Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Άγγιξες τη νοσοκόμα μου! Γιατρός σκοτώνει στο ξύλο ασθενή Ο άτυχος άνδρας πέθανε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ ο ευέξαπτος γιατρός απολύθηκε από το νοσοκομείο

Άγγιξες τη νοσοκόμα μου! Γιατρός σκοτώνει στο ξύλο ασθενή (βίντεο)

Το βίντεο ενός γεροδεμένου γιατρού που ξυλοκοπεί μέχρι θανάτου έναν ασθενή σε νοσοκομείο στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, επειδή "ακούμπησε την νοσοκόμα του", έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Ο άνθρωπος πέθανε ενώ o φίλος του που προσπάθησε να τον γλιτώσει, επίσης ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον γιατρό. Το περιστατικό συνέβη πριν έναν περίπου μήνα και η βίαιη επίθεση καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του νοσοκομείου. Στα πλάνα, μία νοσοκόμα εξετάζει τον νεαρό ασθενή όταν εισβάλει ο γιατρός, συνοδευόμενος από μία νοσοκόμα.
Η γυναίκα δείχνει με το δάχτυλό της τον άνδρα, και ο γιατρός, φωνάζοντας "άγγιξες τη νοσοκόμα μου", τραβά τον άνδρα από το κρεβάτι και τον χτυπά δυνατά στο κεφάλι. Ο φίλος του που συνοδεύει τον ασθενή στο νοσοκομείο, προσπαθεί να τον γλιτώσει αλλά επίσης ξυλοκοπείται άγρια από τον γιατρό. Οι άλλες νοσηλεύτριες παρακαλούν τον έξαλλο γιατρό να σταματήσει και κάποια στιγμή αυτός φεύγει από το δωμάτιο ενώ τα δύο θέματα βρίσκονται στο πάτωμα.
Η φωνή μιας γυναίκας - προφανώς της προσβεβλημένης νοσοκόμας – ακούγεται πίσω από την πόρτα να εξηγεί στους συναδέλφους της ότι ζητήθηκε από τον ασθενή να ξαπλώσει ήρεμα κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης , αλλά δεν ακολούθησε τις οδηγίες της. 
Μετά από λίγο παρατηρούν ότι ο ασθενής που ξυλοκοπήθηκε άγρια είναι ακόμα αναίσθητος στο πάτωμα. Στα επόμενα οκτώ λεπτά, οι νοσοκόμες καλούν έναν γιατρό από τα επείγοντα, ο οποίος προσπαθεί να επαναφέρει το θύμα στη ζωή. Στη συνέχεια μεταφέρουν τον, νεκρό πλέον, ασθενή έξω από το δωμάτιο και μια καθαρίστρια πλένει το πάτωμα.
Ο άτυχος άνδρας που ακούμπησε την εύθικτη νοσοκόμα πέθανε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ ο ευέξαπτος γιατρός απολύθηκε από το νοσοκομείο...
http://www.news.gr/kosmos/paraxena/article/252625/aggixes-th-nosokoma-moy-giatros-skotonei-sto-xylo.html