Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος λέει ο πρωθυπουργός… είναι τόσο αστείος.. τόσο …

Όσο μπορώ να καταλάβω και να αφουγκραστώ την κοινωνία τα πράγματα στην πολιτική ζωή στην Ελλάδα είναι μάλλον καταναγκαστικά .. προπαγανδιστικά ..  είναι φανερό ότι εκτός από την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας δεν έχουμε ούτε καν την πολυπόθητη δημοκρατία .Η κυβέρνηση απλά υπάρχει για να κάνει εύκολα αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων . Η  αντιπολίτευση απλά σιγοντάρει με την αδράνεια και την τεχνητή εσωστρέφεια (Ν.Δ). Τώρα είναι η ώρα της αντιπολίτευσης αλλά είπαμε δεν έχουν πραγματικές διαφορές με την κυβέρνηση. Η απουσία ουσιαστικής πολιτικής φωνής στα μεγάλα εθνικά θέματα είναι ένδειξη σύμπλευσης . Με την κυβέρνηση;;; με την Ευρώπη ;; με  την παγκοσμιοποίηση  ;;;; ποιος ξέρει ;;;
Οι εφημερίδες δεν γράφουν ειδήσεις αλλά δημιουργούν κατά το δοκούν. Πάνω από τις ειδήσεις οι προσφορές και το συμφέρον  του εκδότη.
Αν όλα αυτά που γράφω διαβάζονται ως συνηθισμένα και δημιουργούν χασμουρητό ..τότε έχω να πω ότι η ύπνωση που θέλουν να δημιουργήσουν  στους έλληνες έχει πιάσει τόπο .

Τα λεγόμενα κόκκινα δάνεια .. το ασφαλιστικό … η υγεία ..η παιδεία.. η οικογένεια .. η πατρίδα .. είναι θέματα που απειλούν την Ελληνική Δημοκρατία και έλληνες πολιτες και δυστυχώς αντιμετωπίζονται  με τρόπο ναζιστικό .

Στην Γαλλία τους ένωσε η Λεπέν στο δεύτερο γύρο των περιφερικών εκλογών και παγκόσμια ανακούφιση για την νίκη του ολαντ και του σαρκοζι. Εδίωξαν τον λύκο οι ύαινες.
Παρουσιάζουν την Λεπέν ως φασίστρια για να φαίνονται αυτοί σαν δημοκράτες .
Πως λέγετε η παραπλάνηση ψηφοφόρου ;;;;
Στην Ελλάδα βγάλαμε την χρυσή αυγή στην βουλή για να μπορούν να    ψηφίζουν   αντιδημοκρατικά μέτρα οι δημοκράτες . Ο μπαμπούλας …. Τι χρώμα έχει άραγε ;;;

Ο χειμώνας  θα είναι δύσκολος λέει ο πρωθυπουργός… είναι τόσο αστείος.. τόσο …