Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς ο Γ” Παγκόσμιος πόλεμος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, αν και προχωρά με αρκετά αργούς ρυθμούς. Τα επόμενα δύο χρόνια θα συμβούν συνταρακτικά γεγονότα τα οποία θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στον πλανήτη. Εάν επιβεβαιωθεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν, τότε το τέλος του πολέμου θα έρθει στα τέλη του 2016.
Η οικονομία των ΗΠΑ είναι μια φούσκα έτοιμη να εκραγεί, καθώς για να στηρίξουν το δολάριο, οι Αμερικάνοι, εκτός του ότι τυπώνουν τρισεκατομμύρια, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τη στρατιωτική τους δύναμη προκειμένου να αναγκάσουν τα έθνη να πωλούν τους φυσικούς τους πόρους σε δολάρια. Αυτό αυξάνει τη ζήτηση για το δολάριο και εμποδίζει την ταχεία υποτίμησή του. Το Ιράκ, η Λιβύη, η Συρία και το Ιράν ήταν οι πιο αξιοσημείωτοι στρατιωτικοί και οικονομικοί στόχοι.
Πρόσφατα όμως Κίνα, Ρωσία και Βόρεια Κορέα εγκατέλειψαν το δολάριο ως αποθεματικό νόμισμα και έχουν κάνει διμερείς συμφωνίες για την πώληση των φυσικών τους πόρων σε άλλα νομίσματα. Έτσι οι ΗΠΑ προκαλούν συνεχώς τη Ρωσία προκειμένου να εξαναγκάσουν τον Πούτιν να κάνει κάτι «ηλίθιο» προκειμένου να τους δώσει άλλοθι, ώστε να επιτεθούν στη Ρωσία με πρόσχημα την υπεράσπιση της Ευρώπης.
Πολλοί έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι όλα αυτά θα οδηγήσουν σε ένα νέο πόλεμο στην Ευρώπη – στον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μεταξύ αυτών και ο οικονομικός σύμβουλος του Πούτιν: