Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Αλ. Μητρόπουλος: Ζητούν το e-mail Χαρδούβελη επί δύο «Στο βάθος των πρωτοβουλιών του Πρωθυπουργού οι εκλογές»

Για «μέτρα που δεν έχουν προηγούμενο» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μητρόπουλος σχολιάζοντας τις πληροφορίες για την πρόταση που φέρεται να κατέθεσαν στην ελληνική πλευρά οι θεσμοί.
«Είναι το mail Χαρδούβελη επί 2. Είναι τα σκληρότερα μέτρα που έχουν ζητηθεί», ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος, προσθέτοντας ότι δημιουργείται σκηνικό πλήρους αδιεξόδου με πρωτοβουλία των δανειστών.
«Αυτό το πακέτο είναι πακέτο εξώθησης από τις διαπραγματεύσεις», συνέχισε, ενώ εκτίμησε πως «τα μέτρα αυτά δεν είναι δυνατόν να περάσουν».
Ο κ. Μητρόπουλος ζήτησε να ενημερωθούν άμεσα η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για το περιεχόμενο της πρότασης και κάλεσε τον Πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες. Όπως είπε μάλιστα «στο βάθος των πρωτοβουλιών, μετά από αυτό το σκηνικό, είναι οι εκλογές».
Σε δηλώσεις του στη συνέχεια στον ΣΚΑΪ ο κ. Μητρόπουλος τόνισε πως είναι μονόδρομος να ερωτηθεί ο λαός. «Ή συνεχίζουμε σε αδιέξοδες διαπραγματεύσεις ή ρωτάμε τον λαό πού πρέπει να πάμε... Όχι ερώτηση "ευρώ ή δραχμή", αυτό θα ήταν μια τραγωδία» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ενώ παραδέχθηκε δε ότι «υπερβάλαμε ως προς τις δυνατότητες μας» και ότι «υποτιμήθηκε η κατάσταση».

http://www.naftemporiki.gr/story/961523/al-mitropoulos-zitoun-to-e-mail-xardoubeli-epi-duo