Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Το χρέος ανήκει στην Αμερική .Οι Ευρωπαίοι ηγέτες που νοιάζονται για τα λεφτά των φορολογουμένων της χώρας τους ας πουν την αλήθεια πρώτα στους λαούς τους .

Έχω αναφερθεί κατά καιρούς σε κείμενα ότι ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ δεν είναι αριστερό πολιτικό κόμμα με την έννοια της αριστεράς της δεκαετίας του 1970 . Ούτε πίστεψα ποτέ ότι θα αλλάξει κάτι ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.
Εκτίμηση μου προσωπική είναι ότι ειρθε στην εξουσία λόγο φθοράς τεχνητής η φυσικής των ξεπερασμένων πολιτικών κομμάτων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.  Είναι η φύση στην πολιτική ζωή στην ελλαδα τέτοια , να έχουμε πολιτικές αλλαγές δομικές αλλά πάντα ελεγχόμενες . Αυτό μπορεί κάποιος να το καταλάβει από τα βιογραφικά των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Είναι ελάχιστοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι είναι ιδεολόγοι γέννημα θρεμα του κόμματος . Έτσι λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ ειρθε στην εξουσια με ολα εκείνα τα προστατευτικά μέσα που κάθε σύστημα θετει ως προηποθεση προκειμενου να αφησει ενα πολιτικο κομμα να γινει ΕΞΟΥΣΙΑ.
 Αυτούς τους μήνες λοιπον που κυβερνα ο ΣΥΡΙΖΑ  γινονται διαπραγματεύσεις. Εχουμε βαρεθει την λεξη. Για το καλό του λαού .Ο λαός . Πάντα πάνω από όλα ο λαός .
Ακουμε καθε μερα ονοματα Βέλγων , Ολλανδών , γερμανων, πολωνων, Λιθουανών , Φιλανδών , Νορβηγών , αυστριακών πολιτικών που κρίνουν τους Έλληνες με καθαρά ρατσιστικό λόγο . Όλοι αυτοί οι οπιοι μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα όταν οι πολυεθνικές που τους κάνουν πολιτικούς διοργανώνουν ομιλίες με θέμα την βια κατά των ανθρώπων . Αλλά σ αυτήν την κοινωνία όπου ο ρατσισμός είναι καθημερινότητα δεν μπορούμε να μιλάμε για δημοκρατία. Ούτε να θεωρείτε κατάκτηση το αυτονόητο. Ζούμε σε δημοκρατία και αγωνιζόμαστε να πάμε την ελλαδα ένα βήμα μπροστά.
Υπάρχουν και οι διορισμένοι Ευρωπαίοι σε θέσεις που μια κουβέντα τους η μια υπογραφή τους μπορεί να αλλάξει την ζωή προς το καλύτερο των Ευρωπαίων και όχι μόνο τον ελληνων.
Άσχετα με το γεγονός οτι με ενδιαφέρει το καλό της χώρας μου δεν σημαίνει ότι δεν με  ενδιαφέρει το καλό όλων των ανθρώπων .

Κοιτάξτε τι γίνετε στην ουκρανια και πέστε μου αν από την αρχή της κρίσης στην χώρα υπήρξε κάποια δημοκρατική λογική . Τίποτα . Καθαρός αυταρχισμός . Ανατροπή δημοκρατικού ηγέτη για το καλό όχι του ουκρανικού λαού αλλά για τα αέρια και τα πετρέλαια.

Μονο ένας ηλίθιος υπάλληλος με παχυλό μισθό θα μπορούσε  να δεχθεί ότι αυτό που συμβαίνει στην ουκρανια γίνεται για το καλό του λαού της χώρας .

Η ελλαδα έχει απομονωθεί από τους συμμάχους της . Λένε . Αναρωτιεμε πότε είχε συμμάχους η ελλαδα;;;

Το πρόβλημα της Ελλάδος ξέρανε ξέρουμε ότι δεν μπορεί να το λύση καμιά ελληνική κυβέρνηση που ταυτίζεται με την πολιτική   των πολυεθνικών .

Η λέξη ρήξη είναι μια υπαρκτή λέξη με πραγματική μετάφραση . Δεν είναι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που θα την πραγματοποίηση. Δεν είναι ούτε το κκε .

Από την στιγμή που τειθετε θεμα για δημοκρατία όλα έχουν αλλάξει .Η Ελλάδα γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Το πρόβλημα της πλέων δεν είναι αν θα κυβερνά δεξιά η αριστερά αλλά αν θα έχουμε δημοκρατία. Άρα γυρίσαμε σε πολιτική του δημοτικού σχολείου.

Τι θέλουμε στην Ελλάδα ;;;; Δημοκρατία η ένα νέο είδος πολιτεύματος  που κατασκευάζουν και σίγουρα δεν περιέχει κάτι το δημοκρατικό;;;;

H ευρωπη είναι ένα απάνθρωπο δημιούργημα , πιστεύω ότι μόνο κτηνοι θα μπορούσαν να σχεδιάζουν  . Σε λίγα χρόνια η ελευθερία θα είναι κάτι σαν τους δεινοσαύρους ενώ η εκμετάλλευση θα είναι πολίτευμα .
Η αριστερά πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να υπάρχει με όρους χαζούς γιατί δεν πειθη . Μια κυβέρνηση της αριστεράς εκλέχθηκε και κάνει διάλογο με τους ναζιστές της Ευρώπης και της Αμερικής . Τώρα τι αριστερά είναι αυτή εγώ δεν κατάλαβα.

Αυτοί που διέλυσαν την γιουγκοσλαβια το ιρακ την αιγυπτο την λυβυη την  ουκρανια  και την συρια υπαγορεύουν  στην ελλαδα πως πρέπει να έχει δίκαιο φορολογικό σύστημα . Υπαγορεύουν στην ελλαδα ποιος θα βγει η θα μπει φυλακή.

Εδώ που είμαστε δεν υπάρχει επιστροφή κάτι θα συμβεί κάτι θα ξεφύγει από τον ελέγχον .
Δεν μπορεί να συνεχιστή αυτή η κατάσταση . Αυτό που συμβαίνει στην ελλαδα κάποια στιγμή θα ξεφύγει  και θα απλωθεί σαν πανούκλα σ όλη την ευρωπη.  Αυτοί που φέρονται στους Έλληνες φριχτά δεν θα διστάσουν να τσακίσουν και τους τραγικούς ιστορικά Γερμανούς.
Άλλωστε αυτοί που χαράζουν πολιτικές στην ευρωπη δεν είναι εκλεγμένοι πολίτικοι ηγέτες αλλά εταιρίες .
Όταν όλοι.... η φτωχια απλωθεί στην ευρωπη θα είναι αργά για όλους . Η ευρωπη θα σωθεί μόνο αν σωθεί η ελλαδα .

 Η λέξη διαπραγμάτευση έχει χάσει την δημοκρατική της αξία.

Αν δεν ξέρουμε και δεν έχουμε ξεκαθαρίσει  ότι το ζητούμενο είναι η ανθρωπινή ζωή. Ρωτάω λοιπόν η ανθρώπινη ζωή σε μια δημοκρατία είναι αιτία διαπραγμάτευσης;;;;
Ααφαλως και οχι!

Το κείμενο το γράφω 25-6-2015 το απόγευμα . Η ευρωπη  ολόκληρη μια μεγάλη απαγοητευση . Είναι τραγικό  όλοι  οι εκλεγμένοι ηγέτες της Ευρώπης να αγωνιούν  τις αγορές που θα ανοίξουν την δεύτερα.
Αν κάτσω και σκευτω  θα ήθελα να πω σ όλους τους Ευρωπαίους ότι οι Έλληνες άρχισαν να ζουν με λεφτά πέρα από αυτά που βγάζουν από την δουλειά τους από το 2000 και μετά. Αυτό το ξέραν οι κυβερνήσεις τους και όμως δεν μιλάγανε .

Λοιπόν συμφωνία θα υπάρξει . Όμως η ευρωπη πλέων δεν δικαιούται να μιλάει για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.