Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ



Τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το πώς μπήκε η Ελλάδα στο μνημόνιο αναμένεται να επιδιώξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Αυτό αποφασίστηκε, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13:30.
«Με ομόφωνη απόφαση η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ αποφάσισε τη σύνταξη κειμένου για τη δημιουργία Εξεταστικής Επιτροπής για το πώς μπήκε η Ελλάδα στο μνημόνιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
Κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ενημέρωσε τους βουλευτές για τις εξελίξεις σε σχέση με το Eurogroup, είπε ότι ο κ. Βαρουφάκης διαπραγματεύτηκε υπό πολύ σκληρές και αντίξοες συνθήκες και πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά η Γερμανία μπήκε στην άκρη.
Σε λίγη ώρα επίκειται συνάντηση του κ. Καμμένου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για θέματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/560583/kammenos-tha-systathei-exetastiki-epitropi-gia-to-mnimonio#ixzz3TPMj4OhX