Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

οι Έλληνες θέλουν να βγουν από την ευρωπαϊκή ένωση αλλά δεν το ξέρουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλουμε ένα καλύτερο κόσμο αλλά δεν ξέρουμε πως να τον αποκτήσουμε . Καταρχήν  οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να ξέρουν ότι το ελληνικό κράτος έχει σταματήσει  να είναι εθνικά κυρίαρχο. Σ αυτό δεν φταίει  το Δ.Ν.Τ αλλά η είσοδος μας στην Ε.Ε. Η είσοδος μας στην ένωση δεν έγινε με παράνομο τρόπο έγινε με ελλειπή ενημέρωση και αυτό δεν συνάδει με την δημοκρατία. Κάθε κράτος που γίνετε μέλος της Ε.Ε χάνει μέρος της εθνικής κυριαρχίας του . Έχω την εντύπωση ότι μεγάλο μέρος των ελληνων δεν το γνωρίζει αυτό. Αν υποθέσουμε ότι το γνώριζε δεν θα ψήφιζε στις ευρωεκλογές χαλαρά . Το λέω αυτό για τους ανθρώπους εκείνους που πιστεύουν ότι η ευρωπη είναι σημαντική για την τύχη της χώρας. Όσο και αν πονά στην πραγματικότητα και υπό αυτές τις συνθήκες στις εθνικές εκλογές ψηφίζουμε περισσότερο διευθυντές οι οποίοι εκτελούν τις αποφάσεις των Βρυξελλών . Όποιος νομίζει ότι κάνω λάθος απλός θα μπορούσα να πω ότι ζη  εκτός τόπου και χρόνου. ΝΑΙ ! δεν είναι ακραίο , αυτοί που θέλουν την φυγή από την Ε.Ε είναι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την εθνικά κυρίαρχη ελλαδα .
Τίποτα από αυτά που δείχνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν είναι αληθινό  , αυτό που κάνουν είναι να προπαγανδίζουν υπέρ τον εκάστοτε συμφερόντων που υπηρετούν.  
 Το Δ.Ν.Τ λέει ότι έκανε λάθος οικονομική πολιτική στην ελλαδα και αυτό οδήγησε σε άσχημα αποτελέσματα. Είδε κάποιος κάποια αλλαγή οικονομικού σχεδίου ; OXI!!
Ούτε θα δει  απλά όλα αυτά είναι λογάκια για να τρώμε το φαΐ μας.