Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Στο Ζάππειο κύριε πρόεδρε στο Ζάππειο

Κύριε πρόεδρε της ελληνικής κυβερνήσεως μήπως ήρθε η ώρα να δώσετε συνέντευξη τύπου σε πανεθνικό δίκτυο και κληρωτούς δημοσιογράφους προκειμένου να μας ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε στην Ελλάδα .


Δεν νομίζετε ότι η σκόπιμη αβεβαιότητα που συνεχώς προβάλει μέσω διαρροών το καθεστώς σας κάνει τον κόσμο να πέφτει συνεχώς . Να εύχεστε να μην πιάσει πάτο.



Η Τουρκία θα συνεχίζει να αλωνίζει στο αιγαίο τι ακριβώς έχετε συμφωνήσει γιατί δεν ξέρω αν το γνωρίζετε κάνουν έρευνες σε ελληνικό χώρο εκτός και αν για εσάς η έννοια εθνική κυριαρχία είναι κάτι σαν συμπόσιο με παρηκμασμένους μη εκλεκτούς που αυτό το καιρό παΙρνατε τον καιρό σας με λεφτά που σας δίνουμε εμείς .

Νομίζετε ότι η παραδοκη άνοδος του χρηματιστήριου αν ξεπουλήσετε τις τράπεζες θα σας πολιτικό κύρος στην Δ.Ε.Θ ;

Την παιδεία σκάφτεστε να την διαλύσετε τελείως η θα κάνετε κάτι;

Το Σ.Δ.Ο.Ε θα το στείλετε στα μεγάλα Αθηναϊκά κανάλια η φοβάστε ;

Το ίδιο θα κάνετε για μεγάλους ομίλους του τύπου;



Όλο το χειμώνα υπήρχαν θέματα που αφορούσαν την Θράκη και ασφαλώς συνεχίζουν να απασχολούν εμάς τους έλληνες υπάρχουν πράγματα που γίνονται …

Η Ελλάδα δεν ξεπουλιέται κύριε πρόεδρε των συμποσίων.

Αν στην Θράκη συμβαίνουν πράγματα που είναι σοβαρά και θίγουν το σύνταγμα και την κυριαρχία της χώρας πρέπει να μας το πείτε;

Κύριε πρόεδρε της πράσινης ανάπτυξης γνωρίζετε που βρίσκετε το ποσοστό των ελλήνων αγροτών στην Ελλάδα;

τέλος με όλο το σεβασμό που σας έχουν οι αμερικανοί το αιγαίο έχει πετρέλαιο ναι η όχι ;



τελειώνοντας έχω ένα ερώτημα που ίσως είναι και το ποιο σοβαρό τη εννοείτε ότι η ανεργία καλπάζει στις ηλικίες 15 -24; Και αφήστε το 24 προσωπικά για το 15 με ενδιαφέρει..