Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ο άνθρωπος λένε κρίνετε πάντα για τις επιλογές τους και τις πράξεις του.



Έτσι λένε και για να το λένε δίκιο θα έχουν .

Το μόνο πρόσφατο αληθινό γεγονός είναι η ψήφιση  στην βουλή των ελλήνων ενός νόμου σχεδίου όπως θέλετε πείτε το που βοηθά τις συνθήκες εργασίας των ελλήνων να γίνουν φρικιαστικές και βουτηγμένες μέσα στην ανασφάλεια .

Το νόμο δε αυτό το έφερε μια κυβέρνηση η οπαία λέγετε σοσιαλιστική και το κόμμα της λέγετε Π.Α.Σ.Ο.Κ.

Οι δημοσιογράφοι που ο ρόλος τους έχει χαθεί καθώς μιλούν βάσει κειμένου λένε πλέον μπούρδες . Κανένας δεν τολμά να γράψει ότι αφουγκράζεται στην κοινωνία η καλύτερα να καταγράψει και να μιλήσει για αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία .

Υπάρχει μια τεράστια μερίδα δημοσιογράφων που νοιάζεται και το κάνει αλλά μένει χωρίς δουλειά.

Τι κοινωνία έχουμε λοιπόν όταν έχουμε τρομοκρατημένους δημοσιογράφους από την μια και από την άλλη έχουμε έγκυρους δημοσιογράφους ;

Το βλέπω και στις τοπικές εφημερίδες του νομού Ηλείας όλοι γράφουν και αναλύουν αυτό που ξέρουν οι πολίτες δεν γράφουν πράγματα που υπάρχουν στο νομό αλλά δεν έχουν τα κότσια να το αναδείξουν.

Ανήκω στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι στο νομό Ηλείας θα έπρεπε να υπάρχει μαζική αγορά και ανάγνωση του τοπικού τύπου και αδιαφορία του αθηναϊκού ο οποίος δεν νοιάζεται για την ελληνική επαρχία.

Θέλω να δώσω δυο παραδείγματα

Πριν λίγο καιρό είχαμε εκλογές για το ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ πόση πολιτική ανδρεία χρειάζονταν στο δήμαρχο για να πει ότι μετά τις εκλογές θα κλείσουμε το δημοτικό κολυμβητήριο γιατί δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε πετρέλαιο η το άλλο υπάρχει και ακόμα δεν έχει βγει στην επιφάνεια.

Βγάλαμε και περιφερειάρχη ο οποίος η μόνη πολιτική σταδιοδρομία του είναι το επίθετο του .

Τόλμησε κανένας να πει τη περίοδο τον εκλογών για την εξαφάνιση κάθε λέξης όπως απαξίωσης το νομού Ηλείας από το ΠΑΣΟΚ.

Απαξίωση του νομού Ηλείας από τους 6 βουλευτές της