Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Αναπτυξιακά έργα .....

Δεν επέλεξα τυχαία τις δυο ομιλίες του Γ.Α.Π στην πρώτη του επίσκεψη στο Νομό ΗΛΕΙΑΣ ως πρωθυπουργό.


(για όσους τις διάβασαν τις αναρτήσεις Αφιερωμένο εξαιρετικά στους φορείς του Ν. Ηλείας και Αφιερωμένο σε βουλευτές ,φορείς και πάσης φύσεως της εξουσίας εραστές. )



Ήθελα να περάσω ένα μήνυμα ότι δεν είναι κακό να ανατρέχουμε στο παρελθών και να αντλούμε στοιχειά που μας βοηθούν να δούμε καθαρά αν μια εξαγγελία είναι έντιμη και όχι τηλεοπτικό πανηγύρι .

Θέλω να πω ότι ένας έντιμος άνθρωπος δεν θα πάει σε ένα ετοιμοθάνατο από ανίατη ασθένεια για να του πει ότι βρήκε το φάρμακο που θα του χαρίσει την ζωή .

Τουλάχιστον έτσι το πιστεύω εγώ .



Δεν θέλω να φαίνομαι εμπαθής αλλά ρωτώ ποια ήταν η ανάπτυξη που βίωσε ο ΝΟΜΟΣ μέχρι σήμερα . Απαντήστε στον εαυτό σας όσοι μου κάνετε την τιμή και αφιερώνετε τον χρόνο σας διαβάζοντας το κείμενο μου .

Η αδιαφορία είναι τόσο φανερή που οι πολίτες στις κουβέντες τους συζητάνε για δυο πράγματα ( τουλάχιστον αυτά άκουσα εγώ) «για ποιο λόγο να ενδιαφερθούν αφού θεωρούν το ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ Πράσινο» ως προς το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ γιατί κατά τα άλλα τα δάση είναι μαύρα .

Ξέρετε ο Νομός Ηλείας είναι αγροτικός κατά κύριο λόγο.

Ο δεύτερος λόγος είναι φρίκη « εσκεμμένα αφήνουν σκανδαλωδώς το Νομό ΗΛΕΙΑΣ απαξιωμένο και εγκαταλειμμένο για να πουλήσουν δημόσια γη σε ιδιώτες ,παραθαλάσσιες εκτάσεις κ.τ.λ..

Ανάπτυξη σημαίνει ότι και ο τελευταίος πολίτης του ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ θα καταλάβει ότι η Ζωή του χαμογελά ότι κάτι άλλαξε στην καθημερινότητα του .Αν δεν υπάρξει αυτό Τότε έχουμε κάτι άλλο που σαν λέξη δεν μου έρχεται αυτή την στιγμή για την ονομάσω .

Τελειώνοντας κάνω έκκληση σε όλους τους ανθρώπους που θα λάβουν μέρος στις εκλογές από οποιοδήποτε πόστο. Αφού τα κόμματα που σας υποστηρίζουν δεν έχουν ακόμα σαφή ιδεολογική τοποθέτηση και αφού όλα τα κόμματα βρίσκονται σε υπαρξιακό προσανατολισμό ,δώστε την ψυχή σας αυτή την φορά για το Νομό Ηλείας .

Δεν θα σας βγει σε κακό αντίθετα .