Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Οι γειτονιές της Αθήνας

Ομόνοια ,πλ. Βικτωρίας ,πλ. Θεάτρου, , πλ. Βάθης, πλ. Αττικής, πλ. Αμερικής, Μεταξουργίο , Φυλής, μοναστηράκι , Αχαρνών είναι μερικές από τις πάλε ποτέ όμορφες περιοχές της Αθήνας που σήμερα με γνώση του κράτους αφήνονται στο έλεος του θεού προκειμένου να δημιουργηθεί κάποια στιγμή τετελεσμένο για το που θα πάνε αυτοί οι άνθρωποι που παράνομα το τονίζω παράνομα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας.


Δεν θα σταθώ ποιος τους αφήνει να λειτουργούν σαν αγέλη μέσα σε πυκνό κατοικούμενες περιοχές και να σπέρνουν τον τρόμο για το λόγο ότι το προανέφερα.

Τίποτα δεν γίνετε εν αγνοία του κράτους.



Θυμάμαι στις αρχές του 90 όταν άνοιξαν τα ελληνοαλβανικά σύνορα και ήρθε στην Ελλάδα ένας άλλος κόσμος διαφορετικός όπως επίσης θυμάμαι την σκόπιμη αδιαφορία του κράτους σε γεγονότα όπως αύξηση της εγκληματικότητας κτλ .

Άνθρωποι που πεινούσαν ήρθαν σε μια χώρα που όχι απλά δεν τους υποδέχτηκε αλλά τους άφησε να κάνουν ότι θέλουν .



Ναι δούλεψαν για ένα κομμάτι ψωμί , πήγαν σε δουλειές που δεν πήγαιναν έλληνες αλήθεια είναι όπως αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα είναι σήμερα στο διεθνές νομισματικό ταμείο.



Τα χρόνια πέρασαν και μετά από την σκόπιμη αδιαφορία και αφού το ίδιο το κράτος έφτιαξε νέες ιδεολογικές ομάδες που τις ονόμασε Μ.Κ.Ο αριστερές και δεξιές άρχισε να τονίζει θέματα περί ενσωμάτωση των μεταναστών πλέων αφού κάποιοι άνθρωποι ενταχτήκαν στην κοινωνία έκαναν οικογένειες απόκτησαν παιδιά …



Όμως ποτέ δεν μπήκαν στην λογική να πουν από την αρχή της παράνομης εισόδου στην χώρα ότι ο σκοπός ήταν αυτός .



Άρα αγαπητοί φίλοι μην τρέφετε αυταπάτες για τον μέλλον των περιοχών της Αθήνας που προανέφερα .



Όποιος τόλμα να τους φωνάζει να τους διώχνει θα θεωρείται ακροδεξιός και όχι επαναστάτης του αυτονοήτου…..



Το καλοκαίρι του 2008 τον Ιούνιο είχαμε ευρωεκλογές το πολιτικό κόμμα που έκανε την διαφορά ήταν το ΛΑ.Ο.Σ γιατί ανέδειξε ένα θέμα που τότε είχε αρχίσει να κάνει ρίζες .

Στην συνέχεια ο πολιτικός αυτός φορέας αποφάσισε ότι δεν είναι θέμα πρώτης γραμμής και καταπιάστηκε με τον Μητσοτάκη και την κόρη του αδιαφορώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ως χώρα από την παρουσία της κυρίας Μητσοτάκη Ντόρας όταν ήταν στο υπουργείο εξωτερικών και βεβαίως αφού είχε γράψει στα παλιότερα των υποδημάτων της τη τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα τον ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ εγκαταλείποντας πριν την λήξη της θητείας.



Αγνοώντας ο κ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ τους χαρακτηρισμούς της κυρίας Μητσοτάκη περί καμίας συνεργασίας με τα άκρα η το προεδρικό αεροπλάνο των Σκοπίων που επέτρεψε να προσγειωθεί στην Κέρκυρα το βιβλίο της κυρίας γιανακου η ακόμα χειρότερα όταν ομάδα ευρωβουλευτών που κάλεσε ο κύριος καρατζαφερης  και από την ρόδο ήθελε να τους πάει στο φαρμακονησι ζήτησε στρατιωτικό αεροπλάνο αλλά η κυρία εξωτερικών του το αρνήθηκε κ.τ.λ



Ο ρόλος στο πολιτικό σύστημα πλέον τον καθιστά όχι μόνο ύποπτο αλλά και πολιτικά υπεύθυνο για ότι βιώνει αυτή την στιγμή η χώρα.







Οι όμορφες περιοχές των Αθηνών δεν πρόκειται να αλλάξουν απλά θα υποβαθμίζονται συνεχώς μέχρι να πουλήσουν όλοι τα σπίτια τους και να φύγουν γιατί μετά θα τους διώξουν όλους έλληνες και ξένους .

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη κ    Χρυσοχοΐδης  μετά από την τραγική αποτυχία του έφυγε από το υπουργείο αφήνοντας συνειδητό πολιτικό χάος …



Η Ελλάδα βιώνει την νέα τάξη πραγμάτων