Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

(Αστυνομικό Δελτίο)

کې Δυο ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ έγιναν σήμερα στην Αττική . Στις 8 το πρωί, στην οδό Κανάρη 1 στον Άλιμο, άγνωστος με την απειλή πιστολιού άρπαξε άγνωστο ποσό από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και διέφυγε με μοτοσικλέτα.Δέκα λεπτά αργότερα σημειώθηκε ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Περιστερίου στην οδό Περικλέους 102, όπου ένα άτομο, με την απειλή πιστολιού, άρπαξε άγνωστο ποσό και διέφυγε πεζός.



کې Ένοπλη ληστεία και σε καφετέρια στην Βούλα είχαμε σήμερα το πρωί. Η ληστεία έγινε από δύο άγνωστους σε καφετέρια στην οδό Κων/νου Καραμανλή 4. Οι δράστες πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα με πιστόλι, ακινητοποίησαν πέντε υπαλλήλους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.



کې Νεώτερα απο την "εμπόλεμη ζώνη" του Αγ.Παντελεήμονα : Τρεις Αφγανοί λαθρομετανάστες 18,22 και 23 ετών είναι τελικά οι δράστες της προχθεσινής επίθεσης με μαχαίρι εναντίον κατοίκων της περιοχής. Κατα την δολοφονική επίθεση τραυματίστηκαν δυο Έλληνες και ένας ανήλικος Αλβανός. Μετά το χθεσινό επεισόδιο περίπου 70 Έλληνες πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στο αστυνομικό τμήμα, διαμαρτυρόμενοι για τις πραγματικά τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών.



کې Για ληστεία σε καταστημα ψιλικών επι της οδού Δεριγνύ στον Αγ.Παντελεήμονα συνελήφθησαν χθες βράδυ δύο αλλοδαποί. Οι δύο δράστες μαζί με συνεργό τους εισέβαλαν στο κατάστημα, ιδιοκτησίας αλλοδαπού και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ . Παράλληλα, τραυμάτισαν στο χέρι με μαχαίρι συγγενή του ιδιοκτήτη, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.



کې Άγρια συμπλοκή μεταξύ Αλβανών σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Πλατεία Αμερικής. Οι δύο αλλοδαποί συνεπλάκησαν με μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ένας. Λίγα λεπτά αργότερα, ενας εκ των δυο πηγε σπίτι του, βγήκε στο μπαλκόνι και πέταξε μια ψησταριά (!), τραυματίζοντας διερχόμενο Αλβανό, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.Σε έρευνα που διενήργησε η αστυνομία στο σπίτι του ενός αλλοδαπού κατέσχεσε μία καραμπίνα, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη στην ταράτσα του σπιτιού του.







http://www.enkripto.com/2010/09/blog-post_634.html