Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Στις εκλογές ψηφίζουμε

Στην Σουηδία το σοσιαλιστικό κόμμα μαζί με τους οικολόγους πράσινους κατέρρευσε και ο λόγος προφανέστατος .


Ακόμα και οι άνθρωποι που διαδήλωναν πιθανών να ψήφισαν το ακροδεξιό κόμμα το οποίο επέτυχε είσοδο στην βουλή .

Ξέρετε πολλές φορές οι άνθρωποι λένε αφού αυτοί που τονίζουν τη προοδευτικότητα τους είναι στυγνοί δικτάτορες για τι να μην φέρουμε στην εξουσία αυτούς που τουλάχιστον έχουν μια ειλικρινά στο λόγο τουλάχιστον .

Δεν είμαι ηλίθιος και αυτό το κόμμα το ακροδεξιό όπως λένε συνεργάζεται με το σκοτάδι .

Το θλιβερό γεγονός είναι πως τα κόμματα εξουσίας φτιάχνουν εκλογικούς νόμους που δεν επιτρέπουν την αυτοδυναμία .

Αυτό δεν είναι δείγμα εξάρτησης από οικονομικά κέντρα; τα οποία δεν επιθυμούν ισχυρές κυβερνήσεις αλλά συνασπισμούς για να μπορούν να τις διαλύουν και εύκολα ;

Είναι φανερή πλέων η πολιτική αναταραχή τόσο στην Ευρώπη αλλά κυρίως στην Ελλάδα .

Η χώρα μας δεν μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητο κράτος οπότε πράττει επιταγές ξένων και αυτό όσο και να στεναχωρεί κάποιους είναι αλήθεια .

Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή .

Διάβαζα τις δηλώσεις πάγκαλου οι οποίες εκφράζουν και τον πρωθυπουργό σχετικά με το ποιος έφαγε τα λεφτά ….και σκεπτόμουν , είναι δυνατό να μηλαει με αυτό τον τρόπο ,σε ποιους απευθύνετε ; σε ζώα ;

Για τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβερνήσεως τη σημαίνει άνθρωπος δεν καταλαβαίνει ότι τα λόγια του ισοπεδώνουν τον Έλληνα . Αν τα λόγια ήταν ξένου δεν θα με ένοιαζε ….αδυνατώ να καταλάβω γιατί ο πάγκαλος με τις τόσες γνώσεις και το εννοώ φέρετε με τέτοιο τρόπο στο δημόσιο λόγο του .

Ξέρει καλά ότι το σχόλιο θίγει το κοινό αίσθημα και θα δημιουργήσει εντάσεις

Γενικότερα με όλα αυτά επιχειρείτε ισοπέδωση του πολιτικού συστήματος με δημοκρατία πια, όχι με τανκς .

Αν είχα την δύναμη να πω στους έλληνες αλλά και σε άλλους ανθρώπους από άλλα κράτη θα έλεγα τούτω , η μόνη αντίσταση που έχει απομείνει στον άνθρωπο είναι η ψήφος .

Στις εκλογές πρέπει να πηγαίνουμε να ψηφίζουμε μαζικά ότι θέλουμε ότι μας εκφράζει αλλά να ψηφίζουμε .

Στην Σουηδία δεν έπρεπε να διαδηλώνουν οι άνθρωποι γιατί κάποιο κόμμα ακραίο μπήκε στην βουλή αλλά για την μεγάλη αποχή των σουηδών στις κάλπες.



Φανταστείτε στις ερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα να πήγαινε στις κάλπες το 95% του ελληνικού λαού …. Όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα η συζήτηση θα κινούταν στην μεγάλη εισροή του κόσμου προς τις κάλπες.

Γιατί οι έλληνες πήγαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα ;